Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
chtěla jsem se s Vámi poradit, protože věřím, že i když se tu najde někdo kdo mě odsoudí, tak se tu najde i někdo kdo mě podpoří nebo i z vlastní zkušenosti poradí. S manželem jsme se pokoušeli o miminko, protože jsme usoudili, že už je čas a oba ho moc chceme. Takže jsem vysadila antikoncepci a náš milostný život byl vždy s vyvrcholením do mého těla. Poslední menstruaci jsem měla 22.9. od 3.-7.10. včetně jsme se s manželem milovali, vždy s vyvrcholením. Jenže 9.10. nastala v mém životě okolnost, za kterou nejsem šťastná. Měla jsem nechtěný styk s jiným mužem, šlo jen o vteřinovou záležitost, kdy do mě zasunul a hned zase ven, jelikož jsem ho strhla. K vyvrcholení nedošlo. Potom jsem se dozvěděla, že se svou ženou provozují již několik let přerušovanou soulož a dítě z nich nevzniklo. Nyní jsem v úterý zjistila, že jsem těhotná. Podle testu clear blue, který jsem si dělala 30.10. jsem více jak 3 týdny těhotná. Podle těhotenské kalkulačky na internetu jsem dnes v 5tt+6 a k početí došlo kolem 5.10., což by odpovídalo manželovi. Tímto se Vás ptám na Váš názor, jak to vidíte vy. Už kvůli tomu jsem navštívila i psychologa, jelikož tato situace mi přináší neuvěřitelný pocit strachu a ještě nepřišel ani jeden den, kdy bych měla z miminka radost, i přes to, že jsem se na tento den těšila. Moc Vám děkuju za Vaše případné komentáře.
@Nikola.niki píše:
Zdravím všechny,
chtěla jsem se s Vámi poradit, protože věřím, že i když se tu najde někdo kdo mě odsoudí, tak se tu najde i někdo kdo mě podpoří nebo i z vlastní zkušenosti poradí. S manželem jsme se pokoušeli o miminko, protože jsme usoudili, že už je čas a oba ho moc chceme. Takže jsem vysadila antikoncepci a náš milostný život byl vždy s vyvrcholením do mého těla. Poslední menstruaci jsem měla 22.9. od 3.-7.10. včetně jsme se s manželem milovali, vždy s vyvrcholením. Jenže 9.10. nastala v mém životě okolnost, za kterou nejsem šťastná. Měla jsem nechtěný styk s jiným mužem, šlo jen o vteřinovou záležitost, kdy do mě zasunul a hned zase ven, jelikož jsem ho strhla. K vyvrcholení nedošlo. Potom jsem se dozvěděla, že se svou ženou provozují již několik let přerušovanou soulož a dítě z nich nevzniklo. Nyní jsem v úterý zjistila, že jsem těhotná. Podle testu clear blue, který jsem si dělala 30.10. jsem více jak 3 týdny těhotná. Podle těhotenské kalkulačky na internetu jsem dnes v 5tt+6 a k početí došlo kolem 5.10., což by odpovídalo manželovi. Tímto se Vás ptám na Váš názor, jak to vidíte vy. Už kvůli tomu jsem navštívila i psychologa, jelikož tato situace mi přináší neuvěřitelný pocit strachu a ještě nepřišel ani jeden den, kdy bych měla z miminka radost, i přes to, že jsem se na tento den těšila. Moc Vám děkuju za Vaše případné komentáře.
Myslím, že pokud jen zasunul a hned jsi ho odstrčila, tak snad nestihl ani ukápnout, co? Nevím, ale věřila bych, že to bude manželovo ![]()
Já si taky myslím, že je mimčo manželovo. Jen zasunutím bys určitě neotěhotněla.
Taky bych věřila, že to bude manželovo. Pokud jen zasunul a pak hned ven, to snad nemohlo nic způsobit.
Moc děkuji za komentáře. Je to pro mě dost traumatizující, jsou chvíle kdy se s tím srovnám a říkám si, že je to vše v pořádku. Ale pak se to obrátí a jsem na dně. Na gyndu jdu až příští týden. Nevím zda doktor dokáže říci, kdy zhruba k početí došlo, nebo nakolik jsou internetové kalkulačky přesné. Jelikož je tam asi potřeba i jak dlouhý cyklus v průměru mám, což nedokážu říci, jelikož jsem prášky vysadila na konci srpna. V září jsem to ještě dostala a pak už ne a cyklus po vysazení prášků jsem měla 34 dnů a před tím mi to upravovaly hormony, takže netuším, ale v tuto chvíli jsem ve stavu kdy zase věřím. Ono mi nic jiného asi nezbývá. Ještě jednou děkuju. ![]()
Tvé svědomí tě jistě tíží a nemá cenu tě soudit! Věřím že je to manželovo! Neužírej se tím, je třeba aby jsi byla v pohodě a v klidu!
Tak ta pravděpodobnost, že by mimi nebylo manžela je dooost malá. ![]()
Určitě je to manžela, já bych to pustila z hlavy, nevěřím tomu že by jsi otěhotněla s tím druhým, když to byla vteřina a ani nedošlo k vyvrcholení
@Anett07 píše:
Určitě je to manžela, já bych to pustila z hlavy, nevěřím tomu že by jsi otěhotněla s tím druhým, když to byla vteřina a ani nedošlo k vyvrcholení
Tak k vyvrcholení dojít nemusí, ono to chlapovi uniká i během styku, co jsem někde četla, ale pokud do ní opravdu jen zasunul a hned zase šel ven, pak určitě těhotná nebude. My otěhotněli neplánovaně, chlap si dával pozor a stejně kapička utekla a máme tu nejúžasnější holčičku na světě ![]()
Ale zakladatelka čeká dítě podle mě 100% s manželem, pokud je pravda, že ten druhý nestihl ani žádný pohyb udělat…
Neanonymně, první příspěvěk, registrován včera… Nevím, proč já jsem vždycky tak podezřívavá
![]()
@Seizdra píše:
Neanonymně, první příspěvěk, registrován včera… Nevím, proč já jsem vždycky tak podezřívavá![]()
já ti normálně asi minutu přemýšlela nad tím „neanonymně, první příspěvek, registrován včera“ ![]()
Ale už mi to docvaklo ![]()
@calli píše:
já ti normálně asi minutu přemýšlela nad tím „neanonymně, první příspěvek, registrován včera“
Ale už mi to docvaklo
@Seizdra píše:![]()
ono je i možné, že je registrovaná dýl, ale nechtěla, aby to četl někdo, kdo ji zná, ale taky nemá ráda anonymní zakladatele diskuzí. Ale to by ti musela spíš říct zakladatelka ![]()