Strach z otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
22.2.14 11:25

Strach z otěhotnění

Ahoj, už dlouho chodím na emimino, ale nikdy jsem neměla důvod založit diskuzi…Mám 9 měsíční holčičku a od porodu mám strach, že znovu otěhotním. Ne, že bych druhé mimčo nechtěla, ale ne ještě teď. Chráníme se kondomem antikoncepci nemůžu. Sex si vůbec neužívám, protože mám panický strach, že otěhotním praskne kondom atd. Dále na sobě vidím všechny příznaky jak mi roste břicho. Nevím jak to řešit :nevim: máte to nebo měla jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
22.2.14 11:31

Zkusit jiný druh antikoncepce které budeš věřit a kterou budeš moct???

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
22.2.14 11:34

No tak přidejte třeba Pharmatex nebo něco jiného spermicidního plus ejakulace venku a to už bych považovala za dost bezpečné.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.2.14 11:35

Jo měla jsem to do roka od porodu (finančně si dítě nemůžeme dovolit) a přesto, že beru HA, tak jsem měla panickej strach, že budu v tom. Hroznej.. sex byl utrpení, po každým sexu jsme lítala do sprchy a vyplachovala jsem to ze sebe. No úplně magor. Mamka mi řikla, ať sklidním hormon, že mám antikoncecpci. Teď jsem na měsíc vynechala HA, zapoměla jsem si před vánoci skočit pro recept. No a jako na potvoru se mi MS nedostavila, měli jsme ale kondomy. Udělala jsem tunu testů - negativní, našla jsem na sobě miliardu příznaků. Byla jsem úplně v háji, protože dítě nechci a já osobně bych šla na potrat, protože teď jsme rádi, že to zvládáme takhle natož s druhým. Nakonec jsem šla na vyvolávačku a po 10 dnech jsem to dostala. Strašná úlůeva. Už zas zobu HA. Ale ten strach je hroznej. Já si druhé neumím ani představit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
22.2.14 11:36

Jiný druh antikoncepce, nebo kombinace např: kondom+ tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
22.2.14 11:51
@Sibyla0 píše:
No tak přidejte třeba Pharmatex nebo něco jiného spermicidního plus ejakulace venku a to už bych považovala za dost bezpečné.. :mrgreen:

Ještě hlídat plodný dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
22.2.14 11:52

Pharmatex globule… spermicidní :kytka:

• Citovat
  • Upravit
85295
22.2.14 12:03

Kondom plus hlidej plodne dny, at ses v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.14 12:05
@lleennttiillkkaa píše:
Ještě hlídat plodný dny

jakoze zobat HA, pouzivat spermicid a dvakrat do mesice na to hupnout, ale ejakulace ven, jo?
to uz je asi lepsi se na to vykaslat rovnou uplne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.2.14 12:12

@koko111 metoda pásek - kšandy, tzn kondom a spermicid, nebo něco podobného. Můžeš navíc sledovat ovulaci, v plodných dnech si prostě dáte pauzu a pod. A nebo si nech zavést tělísko (nehorm). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat