Strach z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Plzeň a momentálně elektro
to mesto jsem normalne tipovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji kurz asertivity. Celý život se budeš potýkat s debilama a je třeba se naučit, jak jim čelit. Je to snad lidská vlastnost, že jakmile vycítí někoho „slabšího“ mezi sebou, jedou po něm jako slepice po flusu. Nejsou všichni takoví, ale překvapilo mě, že jich je skoro většina. Jakmile si někdo někoho v kolektivu vybere, přidá se až 80%.
Ty jsi teď oslabená zdravotními problémy a psychickými ze ztráty miminka.
Pamatuj, že se kope jenom do toho, kdo leží. Je třeba se jim/jí postavit. Nedej se. Nenech se připavit o rozum a sžírat strachem z práce a generovat si tak další zdravotní a psychické potíže.
Příspěvek upraven 02.04.14 v 13:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tetma píše:
@AniNevim![]()
![]()
![]()
hehe… zni to vtipne, ale na hruby pytel - hruba zaplata, nic jineho neplati. V mladi jsem si take nechavala kakat na hlavu, bala jsem se komukoliv cokoliv rict, aby nedejbuh cosi a abych neprisla o praci. S vekem asertivita sili a ja se ujistuji, ze lidi rozumi pouze te sve reci, bohuzel. Hulvat slusnost neoceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:říkám s klidným svědomím bych jí řekla tak mě vyhoďte
No já už to dávám druhý rok, taky sem čím dál víc nemocná a nervní, za chvíli jedu do práce..tak vám popíšu jak to chodí.. hlavně po nemocenské přijdu…dám papíry, uslyším kecy typu no jo zase nemoc co? pak se převlíknu v šatně kde se i svačí, sbalím si věci a jdu na svoje místo, tam mě odchytne vedoucí a bude výslech co mi bylo a co mi dělali apod.pak mi dodá no abychom tě nepropustili když si takhle marodila, pak rozdá práci…samozřejmě já sem teďka ta nejhorší a po nemoci ještě mi bolí břicho tak mi dá schválně někam stát nebo tahat něco těžkého…jako už po prvním potratu…no na wc chodíte jen se speciální kartičkou, když ji nemáte smůla, a když chodíte často tak za vámi přijde vedení a bude prudit proč..pak přestávka malá na napití a vyčůrání, pak na sváču a jede se až do desíti teda pokud nepřijdou že musíte zůstat do dvou do rána…přijdu si jak psycho…jedu do práce brečim, z práce brečim, v práci brečim a aby toho nebylo málo doma brečim a zvláště v neděli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale v Plzni v oboru elektro snad nemas strach o praci, ze ne? Pipnes si kartou na WC a muzes zacit v baraku vedle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to mi řekni, já když jsem skončila školu měla sem supr místo sice taky dílna ale bylo to fajn pak začla krachovat po roce a propouštělo se, no a od tý doby čim dál tím horší práce, přemejšlela jsem i o německu že bych šla ale přítel nechce se přestěhovat trochu aspoň blíže ten je s prací spokojen taky tam mají vegáč, žádný normový práce, velký příplatky a když chtěj přesčas slušně poprosí a ještě jim koupí pizzu na podnik k večeři, a dají jim třeba druhej den volno…to by se mi taky líbilo, můžou jíst kdykoliv, pít kdykoliv, kafčo a cigárko kdykoliv neni problém samozřejmě taky to není že třikrát do hodiny jdou na kafe to ne ale aspoň jednou za tu hoďku jdou.
- Citovat
- Upravit
@AniNevim ano máš pravdu je to tak, naprosto s tebou souhlasím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejsem vyučená v oboru elektro já mam uměleckou školu, tuhle práci sem našla přes známou s tim že je to tam super a že mě vezmou…asi se mi chtěla za něco pomstít
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já nejsem vyučená v oboru elektro já mam uměleckou školu, tuhle práci sem našla přes známou s tim že je to tam super a že mě vezmou…asi se mi chtěla za něco pomstít
nebo si jen nazapadla do kolektivu… Prostě poznaly, že jsi slabá v kranflecích tak se vozí
je blbý, ale doopravdy to tak prostě je, lidi jsou byli abudou sv. ně a budou se pomlouvat a vozit po slabších nebo úspěšnějších
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dřív bych ti poradila najít si jinou práci, ale vzhledem k tomu, že doba je zlá, budeš se muset naučit přes takový kecy přenést. Něco jako jedním uchem dovnitř, druhým uchem ven. Nebrat si to osobně, nebo se z toho zblázníš. Jediná šance, jak v té dnešní džungli přežít. Když je někdo blbej a zlej, tak tě prostě seřve tak jako tak, to je jeho věc, tvoje věc je, jak se k tomu postavíš. Když si to budeš moc brát, tak se za chvíliz zhroutíš, když si v duchu řekně něco o prdeli a necháš to projít kolem sebe, tak máš vyhráno.
Je to opravdu hlavně o tvém sebevědomí. Druhých blbost prostě neovlivníš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že v Plzni je práce dost, ne??
Co děláš konkrétně? Prodáváš??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A s tím vyhazovem - jak ti pomůže, když se toho budeš bát? Budeš jen vystreslá a bude ti blbě. Bude lepší, když se před vyhazovem budeš bát? Pomůže ti to nějak? Ne budeš vyhozená tak jako tak, takže i když to zní divně, tak bych se vyhazovem nestersovala a případně řešila, až nastene. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit