Jste spokojeni se svým příjmem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jste spokojeni se svým příjmem?
Zdravím,
pokud byste měli objektivně zhodnotit ne/spokojenost vašeho finančního ohodnocení ve srovnání s pracovními povinnostmi, byli byste spokojení či nespokojení? Nebo jinak: Jste spokojeni se svým příjmem ve svém pracovním oboru, nebo vůbec ne??
Za sebe říkám, že jsem si před mateřskou nemohla stěžovat - benefity typu dovolená navíc, stravenky, měsíční, čtvrtletní bonusy, výuka angličtiny zdarma, školení, kantýna a blablabla. Spokojenost i s přístupem ze strany vedení, s penězi taktéž. Samozřejmě jsem si občas říkala, že by to mohlo být lepší, ale ve srovnání vykonávaná práce vs. výplata super. A ještě když jsem si „přičetla“, že to mám kousek od baráku a třeba ani ve větších městech neměli peníze lepší (ba naopak), docela jsem si pískala…
Co vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za svou práci jsem byla placena adekvátně, byla jsem spokojená. Jen doufám, že to po návratu bude taky takové.
Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano jsem spokojená. Jsem ráda, že bych dokázala finančně zabezpečit rodinu i v případě, že bych přišla o muže (rozchod, smrt). Nyní jsem na rodičáku a mám o poznání horší příjem
To už zas tak spokojená nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemohla jsem si stěžovat (relativně) před tím, než nemocnici vzal soukromník…to je a byla jen nezkutečná jízda z kopce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem nejen s prijmem, ale i s pristupem zamestnavatele. Samozrejme, ze bych chtela jeste vyssi plat, vsak prave nespokojenost zene cloveka dal. Ale stezovat si opravdu nemohu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk @krtek7489 @kve-tinka @Cuddy @JayLee To se hezky čte, spíš jsem čekala sýčkování jak jsme podhodnocovaní a ono tohle. No super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael tu kantýnu míníš takovou, jakou mají ve sněmovně
, nebo jen holý fakt, že na pracovišti byla a nemusela sis housku se šunkou nosit?
Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem před MD jako zdravotní sestra. Přesčasy na denním pořádku, víkendy, svátky vč. Vánoc, noční, problémy s vybráním dovolené a proplácením přesčasů, katastrofální vedení, které se vozí po všech kvůli nesmyslům, neustálé střídání doktorů taky nepřispívalo k dobré atmosféře, hnusné zastaralé vybavení a prostředí, psychické vypětí, fyzické vypětí s nemožností si alespoň v klidu na 10 minut sednout k obědu, před 12hodinovou směnou hodinová cesta tam, po službě hodinová cesta domů, nakonec to završili snížením platů všem zdravotníkům cca o 1-2 tisíce. Výplata sester na odd. se pohybovala mezi 12 a 18 tisíci (před snížením
)
Ráda jsem šla na MD a nevrátím se tam, ani kdyby mi plat zdvojnásobili.
Prosím o zachování anonymity, plat považuju za vysoce soukromou informaci.
- Citovat
- Upravit
@Krkael před dítětem těžká pohoda. Ale byla jsem v jiném oboru. Vrátit jsem se nemohla. Teď je to jak kdy, jsou dobré a horší měsíce, ale zase stěžovat si nemůžu. Na vyskakování to sice není, ale mohlo by být mnohem hůř ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk píše:
@Krkael tu kantýnu míníš takovou, jakou mají ve sněmovně, nebo jen holý fakt, že na pracovišti byla a nemusela sis housku se šunkou nosit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracovala jsem před MD jako zdravotní sestra. Přesčasy na denním pořádku, víkendy, svátky vč. Vánoc, noční, problémy s vybráním dovolené a proplácením přesčasů, katastrofální vedení, které se vozí po všech kvůli nesmyslům, neustálé střídání doktorů taky nepřispívalo k dobré atmosféře, hnusné zastaralé vybavení a prostředí, psychické vypětí, fyzické vypětí s nemožností si alespoň v klidu na 10 minut sednout k obědu, před 12hodinovou směnou hodinová cesta tam, po službě hodinová cesta domů, nakonec to završili snížením platů všem zdravotníkům cca o 1-2 tisíce. Výplata sester na odd. se pohybovala mezi 12 a 18 tisíci (před snížením)
Ráda jsem šla na MD a nevrátím se tam, ani kdyby mi plat zdvojnásobili.Prosím o zachování anonymity, plat považuju za vysoce soukromou informaci.
Hezký no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za práci, kterou dělám si myslím, že to není tak hrozné není, sice tak litr až dva by to možná chtělo
Ale na druhou stranu, jsme neuvěřitelně spokojené se šéfovou, která mi vždy vyjde vstříc, protože ví, že se na mě může spolehnout a odvádím si práci řádně. Ale jestli jsem spokojená s příjmem jako celkově, tak to určitě ne
jenže mi chybí vzdělání, odhodlání studovat a odvaha riskovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píše Krkael, pěkně se to čtem též jsem čekala spíš negativní komentáře.
jen se chci zeptat, kdo jste spokojen v jakém regionu pracujete? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodinová cesta do práce mi přijde ve velkém městě běžná. Třeba u nás z 20 lidí to tak měly dobrý tři čtvrtiny. Jen dva lidi mohli dojít do práce pěšky během 10 minut.
Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akinom já pracuju v Praze
Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit