Jste spokojeni se svým příjmem?

21848
2.4.14 12:57

Jste spokojeni se svým příjmem?

Zdravím,

pokud byste měli objektivně zhodnotit ne/spokojenost vašeho finančního ohodnocení ve srovnání s pracovními povinnostmi, byli byste spokojení či nespokojení? Nebo jinak: Jste spokojeni se svým příjmem ve svém pracovním oboru, nebo vůbec ne??

Za sebe říkám, že jsem si před mateřskou nemohla stěžovat - benefity typu dovolená navíc, stravenky, měsíční, čtvrtletní bonusy, výuka angličtiny zdarma, školení, kantýna a blablabla. Spokojenost i s přístupem ze strany vedení, s penězi taktéž. Samozřejmě jsem si občas říkala, že by to mohlo být lepší, ale ve srovnání vykonávaná práce vs. výplata super. A ještě když jsem si „přičetla“, že to mám kousek od baráku a třeba ani ve větších městech neměli peníze lepší (ba naopak), docela jsem si pískala…

Co vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24292
2.4.14 13:03

Za svou práci jsem byla placena adekvátně, byla jsem spokojená. Jen doufám, že to po návratu bude taky takové.

Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.4.14 13:03

Ano jsem spokojená. Jsem ráda, že bych dokázala finančně zabezpečit rodinu i v případě, že bych přišla o muže (rozchod, smrt). Nyní jsem na rodičáku a mám o poznání horší příjem :mrgreen: To už zas tak spokojená nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
2.4.14 13:04

Nemohla jsem si stěžovat (relativně) před tím, než nemocnici vzal soukromník…to je a byla jen nezkutečná jízda z kopce :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
2.4.14 13:05

Jsem nejen s prijmem, ale i s pristupem zamestnavatele. Samozrejme, ze bych chtela jeste vyssi plat, vsak prave nespokojenost zene cloveka dal. Ale stezovat si opravdu nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.4.14 13:07

@danyk @krtek7489 @kve-tinka @Cuddy @JayLee To se hezky čte, spíš jsem čekala sýčkování jak jsme podhodnocovaní a ono tohle. No super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.4.14 13:09

@Krkael tu kantýnu míníš takovou, jakou mají ve sněmovně :-), nebo jen holý fakt, že na pracovišti byla a nemusela sis housku se šunkou nosit?

Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 13:09

Pracovala jsem před MD jako zdravotní sestra. Přesčasy na denním pořádku, víkendy, svátky vč. Vánoc, noční, problémy s vybráním dovolené a proplácením přesčasů, katastrofální vedení, které se vozí po všech kvůli nesmyslům, neustálé střídání doktorů taky nepřispívalo k dobré atmosféře, hnusné zastaralé vybavení a prostředí, psychické vypětí, fyzické vypětí s nemožností si alespoň v klidu na 10 minut sednout k obědu, před 12hodinovou směnou hodinová cesta tam, po službě hodinová cesta domů, nakonec to završili snížením platů všem zdravotníkům cca o 1-2 tisíce. Výplata sester na odd. se pohybovala mezi 12 a 18 tisíci (před snížením :! )
:! Ráda jsem šla na MD a nevrátím se tam, ani kdyby mi plat zdvojnásobili.

Prosím o zachování anonymity, plat považuju za vysoce soukromou informaci.

• Citovat
  • Upravit
72725
2.4.14 13:10

@Krkael před dítětem těžká pohoda. Ale byla jsem v jiném oboru. Vrátit jsem se nemohla. Teď je to jak kdy, jsou dobré a horší měsíce, ale zase stěžovat si nemůžu. Na vyskakování to sice není, ale mohlo by být mnohem hůř :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.4.14 13:10
@danyk píše:
@Krkael tu kantýnu míníš takovou, jakou mají ve sněmovně :-), nebo jen holý fakt, že na pracovišti byla a nemusela sis housku se šunkou nosit?
:lol: :lol: :lol: Jakože dršťková za sedm, jo :lol: Ne, jen prostě holej fakt, že si nemusí člověk nosit z domu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.4.14 13:11
@Anonymní píše:
Pracovala jsem před MD jako zdravotní sestra. Přesčasy na denním pořádku, víkendy, svátky vč. Vánoc, noční, problémy s vybráním dovolené a proplácením přesčasů, katastrofální vedení, které se vozí po všech kvůli nesmyslům, neustálé střídání doktorů taky nepřispívalo k dobré atmosféře, hnusné zastaralé vybavení a prostředí, psychické vypětí, fyzické vypětí s nemožností si alespoň v klidu na 10 minut sednout k obědu, před 12hodinovou směnou hodinová cesta tam, po službě hodinová cesta domů, nakonec to završili snížením platů všem zdravotníkům cca o 1-2 tisíce. Výplata sester na odd. se pohybovala mezi 12 a 18 tisíci (před snížením :! ) :! Ráda jsem šla na MD a nevrátím se tam, ani kdyby mi plat zdvojnásobili.Prosím o zachování anonymity, plat považuju za vysoce soukromou informaci.

Hezký no 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
2.4.14 13:13

Za práci, kterou dělám si myslím, že to není tak hrozné není, sice tak litr až dva by to možná chtělo :P Ale na druhou stranu, jsme neuvěřitelně spokojené se šéfovou, která mi vždy vyjde vstříc, protože ví, že se na mě může spolehnout a odvádím si práci řádně. Ale jestli jsem spokojená s příjmem jako celkově, tak to určitě ne :mrgreen: jenže mi chybí vzdělání, odhodlání studovat a odvaha riskovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
2.4.14 13:15

Jak píše Krkael, pěkně se to čtem též jsem čekala spíš negativní komentáře.
jen se chci zeptat, kdo jste spokojen v jakém regionu pracujete? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.4.14 13:15

Hodinová cesta do práce mi přijde ve velkém městě běžná. Třeba u nás z 20 lidí to tak měly dobrý tři čtvrtiny. Jen dva lidi mohli dojít do práce pěšky během 10 minut.

Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
2.4.14 13:16

@Akinom já pracuju v Praze

Příspěvek upraven 05.05.15 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek