Jak zvládnout návrat do práce s malým dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak zvladnout navrat do prace?
Holky jak jste zvladli navrat do prace? Zacala jsem od noveho roku podnikat. Maly chodi uz od dvou do skolky a manzel taky podnika. Jenze vubec ni nestiham… litam mezi svym a manzelovym podnikanim. Domu prijizdime vecer a kdyz nahodou zustane maly s manzelem doma je tu totalni bordel. Nestiham varit, uklizet proste nic. Kdyz mam trochu casu venuju ho radeji malemu. Jak to zvladate…potrebovala bych alespon stihat uklidit a hlavne nepadat v devet do postele totalne vyrizena:-D Vstavame kolem seste a po sedme odjizdime…takze jsem kazdy den ko a to se nelibi manzelovi…:-( Jak to zvladate?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pomahas jeste manzelovi? v cem podnikas? nemuzes si vzit asistentku, nebo domu pani na uklid?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam jednu pani…mam obchod ale po zkusenosti vim ze je potreba starat se sama nez se vse zabehne…manzel ma dopravu a neustale je potreba neco nekam prevezt odvezt a tak… navc mu jeste delam ucetnictvi ktere taky nestiham… pani na uklid bych asi brala ale uz tak na nas vsichni koukaj divne… nevim jestli toho zvladam tak malo jen ja. Neumim si to vysvetlit…kdyz uz myslim ze je vse zarizeno a muzu domu nekdo zavola ze neco potrebuje a jsme zase v jednom kole:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud bude doma pomáhat mažel, nebo jednoza týden paní na úklid
at si všichni čumí, jak se jim chce. přece se nezhroutíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 ať si manžel najme pracovní sílu a účetní. Jako tohle mi můj partner dělat a ani nepomáhat vůbec doma, to by neexistovalo. Ty máš svou práci plus domácnost a dítě a on zase tu svou.
Ježiš, teď to čtu ještě jednou… ty se staráš o své podnikání, jeho podnikání, dítě a domácnost a manželovi se nakonec nelíbí, že jsi večer KO??? Ženský, kam na tyhle hovada chodíte, fakt. Můj partner má velice náročnou práci, ale vůbec mě s ní neotravuje, já si dělám svoje věci a studuju, platí paní na úklid a příležitostně soukromou školku pro malého. A proč?? Protože chce mít doma zázemí, partnerku, která má dobrou náladu, večeři na stole a pěkné večery.
Ať se tvůj chlap zamyslí!
Příspěvek upraven 31.03.14 v 23:36
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera píše:
Bud bude doma pomáhat mažel, nebo jednoza týden paní na úklid
at si všichni čumí, jak se jim chce. přece se nezhroutíš
Manzel radsi rekne ze je mu bordel fuk… jenze nas malej raubir tu dokaze udelat total spoust…proste je doma s tatkou a protoze neustale telefonuje nudi se a dela neplechu:-) A ty mas zkusenost s pani na uklid? jak to funguje…co udelaj..jako vytrou, vysajou?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
@zdenik1988 ať si manžel najme pracovní sílu a účetní. Jako tohle mi můj partner dělat a ani nepomáhat vůbec doma, to by neexistovalo. Ty máš svou práci plus domácnost a dítě a on zase tu svou.
V tomhle ma manzel jasno… nepotrebuje uklizeno ani uvareno..ale me stve jak porad objednavam jidlo donaskou a je tu spoust…Jak donutit chlapa aby neco delal? Je total flegmous na vse… vzdy se jen zasmeje a neresi:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 tyjo, manželovi to nevadí, ale v čem vyrůstá to dítě? Tohle je rodinná pohoda a zázemí? S čínou k večeři z pěnové krabičky? To chceš??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 paní na úklid udělá, co jí řekneš a co si zaplatíš. My to máme tak, že 1× 14 dní převleče i postele. Jinak vysává, utírá prach, občas vyčistí koženou sedačku a židle, udělá koupelny, vytře, vyleští zrcadla, posbírá špinavé prádlo a tak. Za příplatek umyje okna. Kuchyň uklízet nevyžaduju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 píše:
Manzel radsi rekne ze je mu bordel fuk… jenze nas malej raubir tu dokaze udelat total spoust…proste je doma s tatkou a protoze neustale telefonuje nudi se a dela neplechu:-) A ty mas zkusenost s pani na uklid? jak to funguje…co udelaj..jako vytrou, vysajou?…
zkušenosti nemám, já mám manžela, co vaří a uklízí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
@zdenik1988 tyjo, manželovi to nevadí, ale v čem vyrůstá to dítě? Tohle je rodinná pohoda a zázemí? S čínou k večeři z pěnové krabičky? To chceš??
Prave ze nechci jen nevim jak ho vybudit k akci prosim, hadam se a je mi to jedno…On nikdy rodinu nemel tak neresi a me to chybi… jenze nemuzu nepracovat… to nejde prece…
Zas na jeho obhajobu musim rict, ze opravdu mame co chceme, ale tu rodinu ne…:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
@zdenik1988 paní na úklid udělá, co jí řekneš a co si zaplatíš. My to máme tak, že 1× 14 dní převleče i postele. Jinak vysává, utírá prach, občas vyčistí koženou sedačku a židle, udělá koupelny, vytře, vyleští zrcadla, posbírá špinavé prádlo a tak. Za příplatek umyje okna. Kuchyň uklízet nevyžaduju.
Teda a jak se to tak pohybuje cenove? Teda nevim jestli bych celou noc neuklizela pred jejim prichodem aby si nemyslela ze jsme cunatka:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 no tak musíš být tvrdší. Zaplatí paní na úklid, zaplatí si účetní a pomocnou pracovní sílu, ty se budeš starat o vaření, dítě, zbytek domácích prací a svoje podnikání. Tečka, bez diskuse.
Musíš si dupnout a trvat na tom. Veškeré jeho požadavky na pomoc s jeho prací striktně odmítat. Paní na úklid nejlépe rovnou najít a zaplatit ze společných peněz. Atd. atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera píše:
zkušenosti nemám, já mám manžela, co vaří a uklízí
To jen zavidim… to u nas nehrozi…jak se tohle dela aby chlap takhle fungoval?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zdenik1988 Asi 300-400 týdně. Na ruku. A neuklízím. Samozřejmě poklízím doma průběžně, ale tím stylem, že máme akumulátorový vysavač na vysátí drobků, občas po čištění zubů přejedu umyvadlo a zbytek nechávám na ní. Kuchyň si uklízím sama, protože v ní i vařím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit