Dohoda o provedení práce po nemocenské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,
ukončila jsem nemocenskou a nahlásila se na pracák. Naskytla se mi ale možnost práce na dohodu o provedení práce. Jak by to bylo, když bych ji uzavřela? Nepřijdu o podporu? Díky.
přijdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
přijdeš.
No, jak se to vezme… v těch měsících, kdy bude dohoda ji vyplácet nebudou, ale její vyplácení se pouze posune, tady pokud bude na UP dlouho, tak o ni nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, jak se to vezme… v těch měsících, kdy bude dohoda ji vyplácet nebudou, ale její vyplácení se pouze posune, tady pokud bude na UP dlouho, tak o ni nepřijde.
to je pravda..ono jde ale ještě o to, kolik bude brát, pokud nad těch nevím kolik, 4200? tak ji vyhodí úplně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 4250,– to jo, ale i tak pokud se tam pak přihlásí znovu, tak nárok na podporu zůstává… tedy musí včas tu dohodu nahlásit, aby ji nevyhodili sankčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla bych mít celkem cca 10000,–, ale je to jen na necelé 2 měsíce, tak nevím, co je pro mě finančně výhodnější ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
ukončila jsem nemocenskou a nahlásila se na pracák. Naskytla se mi ale možnost práce na dohodu o provedení práce. Jak by to bylo, když bych ji uzavřela? Nepřijdu o podporu? Díky.