Dohoda o provedení práce po nemocenské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.3.14 21:41

Dohada po nemocenské

Ahoj,
ukončila jsem nemocenskou a nahlásila se na pracák. Naskytla se mi ale možnost práce na dohodu o provedení práce. Jak by to bylo, když bych ji uzavřela? Nepřijdu o podporu? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
31.3.14 22:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
ukončila jsem nemocenskou a nahlásila se na pracák. Naskytla se mi ale možnost práce na dohodu o provedení práce. Jak by to bylo, když bych ji uzavřela? Nepřijdu o podporu? Díky.

přijdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
31.3.14 22:34
@slavuska1 píše:
přijdeš.

No, jak se to vezme… v těch měsících, kdy bude dohoda ji vyplácet nebudou, ale její vyplácení se pouze posune, tady pokud bude na UP dlouho, tak o ni nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.3.14 22:41
@j.a.n.i1 píše:
No, jak se to vezme… v těch měsících, kdy bude dohoda ji vyplácet nebudou, ale její vyplácení se pouze posune, tady pokud bude na UP dlouho, tak o ni nepřijde.

to je pravda..ono jde ale ještě o to, kolik bude brát, pokud nad těch nevím kolik, 4200? tak ji vyhodí úplně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
31.3.14 22:43

@slavuska1 4250,– to jo, ale i tak pokud se tam pak přihlásí znovu, tak nárok na podporu zůstává… tedy musí včas tu dohodu nahlásit, aby ji nevyhodili sankčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 22:46

Měla bych mít celkem cca 10000,–, ale je to jen na necelé 2 měsíce, tak nevím, co je pro mě finančně výhodnější :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat