Strach z práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.4.14 12:58

strach z práce

Ahoj devčata, jsem tu anonymně proto že nechci aby případná zaměstnavatelka nebo někdo z blízkého okolí zjistil kdo to píše…potýkám se se strachem, a to z práce ikdyž už jsem tam druhým rokem..tak pokaždé jedu do práce a mam hroznej strach co mě zase čeká, kdo mě seřve i když jsem nic neprovedla, nebo jestli mě vyhodí…mám to jen u téhle práce, pracovala jsem na víc místech a nikdy jsem taková nebyla…momentálně mám po SP potratu a byla jsem dva měsíce doma se zánětama a problémama, ikdyž je to převážně firma se ženskýma který by to mohli pochopit tak někteří se mi vysmějou že si vymýšlím a nejlepší byla věc kdy jsem byla přijatá do nemocnice a jedna tam byla a běžela říct vedoucí že vypadam dobře na nemocnou…a byl oheň na střeše já v nemocnici a každej den telefonát od vedoucí že už mě má dost že si to vyřídíme až přijdu a naposledy když jsem procházela něčím obdobným a nemarodila jsem dostala jsem strašně seřváno, že jsem k ničemu a jak si to představuju, sem z toho zkroušená…doslova ze všeho…miminko dvakrát odešlo, v práci se mi nedaří…na mojí psychiku je toho dost ale problém je že se neumím bránit…dokonce jsem se vedoucí omlouvala a to ani nevím za co… :,( :,( snažim se najít si jinou práci ale bohužel nemám praxi ve svém vzdělání, nebo jazyk atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.4.14 13:00

Podle toho co píšeš tohle není práce ale pracovní tábor 8o Doma zůstat nemůžeš, než něco seženeš jinýho? Ono je to na prd, málokdo má dneska štěstí na dobrou práci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 13:02

Bohužel nemůžu, sice bychom to utáhli nemáme děti ale ostatní když jim to řeknu tak mi nevěří jak strašný to je, že to přehánim a nechci pracovat, takže být doma bez práce bych poslouchala denně že sem neschopná i tak

• Citovat
  • Upravit
21848
2.4.14 13:03
@Anonymní píše:
Bohužel nemůžu, sice bychom to utáhli nemáme děti ale ostatní když jim to řeknu tak mi nevěří jak strašný to je, že to přehánim a nechci pracovat, takže být doma bez práce bych poslouchala denně že sem neschopná i tak

No tak to je fakt blbý teda… Jako nevím, já být ve tvé situaci tak bych doma asi zůstala, jako zdraví je přednější. Za předpokladu, že byste to opravdu utáhli. Normálně na pracák a nějakej rekvalifikační kurz, brigádu nebo tak něco. Tohle bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
2.4.14 13:05

To desny, proboha kde to pracujes.. 8o Zkus hledat neco jinyhe a pak dej vypoved..Ani se ti nedivim ze jsi ve stresu.Bych byla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.4.14 13:05

No kolektiv ženskejch je kolikrát horší. A většinou nechápou nic :nevim:

tohle je docela pěkná šikana :think:

já bych asi fakt odešla a hledala si jinou práci. V jakém regionu jsi a jaký obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.4.14 13:06

Silenost - zensky koliktiv se vsim vsudy, dobre znam :roll: Musis se abstrahovat. Rekni si, ze jsou skodolibe jen proto, ze maji svoje, mnohem vetsi starsoti, ale zametani pred svym prahem moooc boli, tak radeji resi tebe. „Ano, pani, je mi rozkazem, pani, hned to udelam“. „jeste jsem to neudelala. Ted hned dokoncim tohle a jdu na to“… Pritom si mysli o zadnici. Jinak neprezijes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.4.14 13:06

Moje mamka dělala dva měsíce v nejmenovaném řetezci, zhubla 8 kg, celé noci nespala, do práce chodila se strachem, po práci doma brečela, jak tam na ně všichni křičí a zachází s nimi jako s kusem hadru. Složila se z toho a dneska jsem ji byla navštívit v nemocnici, leží na kapačkách. Stálo jí to zato? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.4.14 13:08
@paandatko píše:
Moje mamka dělala dva měsíce v nejmenovaném řetezci, zhubla 8 kg, celé noci nespala, do práce chodila se strachem, po práci doma brečela, jak tam na ně všichni křičí a zachází s nimi jako s kusem hadru. Složila se z toho a dneska jsem ji byla navštívit v nemocnici, leží na kapačkách. Stálo jí to zato? :-(

A dostala tak 10 čistýho co… :zed: Jo, řetězce je jedna samostatná kapitola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.4.14 13:09

A ze nejaka krasotina letela z gyndy vykladat o tobe?… „Hele Marenko, strasne me mrzi, ze to tam dole nemas v poradku. Slysela jsem jak to sestra s doktorem resili, je mi te moc lito. Nemohla bych ti nejak pomoct? Budes mit na plastiku?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.4.14 13:09

To mi připadá, že tvoje kolegyně jsou samé bezdětné nebo sterilní kreatůry, to je síla co si k tobě dovolují. Budˇse ozveš a nebo ti budou sr…t na hlavu pořád, a to možná i v jiné práci, pokud se ještě omlouváš :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.4.14 13:11

@Krkael To ani ne snad. Nejhorší bylo, že je nutili si pípnout čas a pak dělat 3 h zadarmo a naposled než se složila říkala, že za 10 h práce snědla 2 sušenky ( jako celiak). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 13:11

No já už to dávám druhý rok, taky sem čím dál víc nemocná a nervní, za chvíli jedu do práce..tak vám popíšu jak to chodí.. hlavně po nemocenské přijdu…dám papíry, uslyším kecy typu no jo zase nemoc co? pak se převlíknu v šatně kde se i svačí, sbalím si věci a jdu na svoje místo, tam mě odchytne vedoucí a bude výslech co mi bylo a co mi dělali apod.pak mi dodá no abychom tě nepropustili když si takhle marodila, pak rozdá práci…samozřejmě já sem teďka ta nejhorší a po nemoci ještě mi bolí břicho tak mi dá schválně někam stát nebo tahat něco těžkého…jako už po prvním potratu…no na wc chodíte jen se speciální kartičkou, když ji nemáte smůla, a když chodíte často tak za vámi přijde vedení a bude prudit proč..pak přestávka malá na napití a vyčůrání, pak na sváču a jede se až do desíti teda pokud nepřijdou že musíte zůstat do dvou do rána…přijdu si jak psycho…jedu do práce brečim, z práce brečim, v práci brečim a aby toho nebylo málo doma brečim a zvláště v neděli…

• Citovat
  • Upravit
5173
2.4.14 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj devčata, jsem tu anonymně proto že nechci aby případná zaměstnavatelka nebo někdo z blízkého okolí zjistil kdo to píše…potýkám se se strachem, a to z práce ikdyž už jsem tam druhým rokem..tak pokaždé jedu do práce a mam hroznej strach co mě zase čeká, kdo mě seřve i když jsem nic neprovedla, nebo jestli mě vyhodí…mám to jen u téhle práce, pracovala jsem na víc místech a nikdy jsem taková nebyla…momentálně mám po SP potratu a byla jsem dva měsíce doma se zánětama a problémama, ikdyž je to převážně firma se ženskýma který by to mohli pochopit tak někteří se mi vysmějou že si vymýšlím a nejlepší byla věc kdy jsem byla přijatá do nemocnice a jedna tam byla a běžela říct vedoucí že vypadam dobře na nemocnou…a byl oheň na střeše já v nemocnici a každej den telefonát od vedoucí že už mě má dost že si to vyřídíme až přijdu a naposledy když jsem procházela něčím obdobným a nemarodila jsem dostala jsem strašně seřváno, že jsem k ničemu a jak si to představuju, sem z toho zkroušená…doslova ze všeho…miminko dvakrát odešlo, v práci se mi nedaří…na mojí psychiku je toho dost ale problém je že se neumím bránit…dokonce jsem se vedoucí omlouvala a to ani nevím za co… :,( :,( snažim se najít si jinou práci ale bohužel nemám praxi ve svém vzdělání, nebo jazyk atd.

bych jí poslala do prdele, hovory se snažila nahrávat a pak je na pracáku pustila, když by se divili proč jsme dala výpověď, taky jsem dělala v podobný práci - říct si o dovolenou byl strááááááášnej problém, pomalu jsme dostala vynadat jak si to jako představuju dovolenou atd. Tahle práce by mi za to nestála a na ostatní bych se vyprdla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.14 13:13

Plzeň a momentálně elektro

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat