Strach z práce. Den D.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.23 20:46

Strach z práce. Den D

Hezký večer.
Zítra mě čeká náročný den v zaměstnání, ve kterém nejsem, ani rok. Konkrétně 8 měsíců. Mám strach, velký strach.

Jsou dovolené, jsou kurzy a do toho lidé nemůžou :nevim: a volba projektu padla na mě. Nic z toho co mám dělat jsem nedělala :nevim: :nevim: Procetla si manuál, směrnice, ale stejně si nejsem jistá. Za ten týden co to vím a co se ještě hledala eventuálně náhrada mám nějaké to kilo dole. :roll:

Nechápu, nikdy jsem takové stavy nezažila. Kývla jsem jen, protože jsem jelito, které nechtělo nechat firmu ve štychu. :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.5.23 20:50

Ty nemáš něco jako garanta? Nejsem tedy zaměstnanec firmy ale když jsme měli v práci první velkou akci tak mi s půlkou pomohly kolegyně. Pokud byla chvilka tak jsem potřebné papíry psala nebo konzultovala s nimi. Nebude tam někdo kdo by ti stál za zadkem?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.23 20:52
@Anonymní píše:
Ty nemáš něco jako garanta? Nejsem tedy zaměstnanec firmy ale když jsme měli v práci první velkou akci tak mi s půlkou pomohly kolegyně. Pokud byla chvilka tak jsem potřebné papíry psala nebo konzultovala s nimi. Nebude tam někdo kdo by ti stál za zadkem?

Ne.

• Citovat
  • Upravit
44174
31.5.23 21:13
@Anonymní píše:
Hezký večer.
Zítra mě čeká náročný den v zaměstnání, ve kterém nejsem, ani rok. Konkrétně 8 měsíců. Mám strach, velký strach.

Jsou dovolené, jsou kurzy a do toho lidé nemůžou :nevim: a volba projektu padla na mě. Nic z toho co mám dělat jsem nedělala :nevim: :nevim: Procetla si manuál, směrnice, ale stejně si nejsem jistá. Za ten týden co to vím a co se ještě hledala eventuálně náhrada mám nějaké to kilo dole. :roll:

Nechápu, nikdy jsem takové stavy nezažila. Kývla jsem jen, protože jsem jelito, které nechtělo nechat firmu ve štychu. :nevim: :roll:

No a máš k tomu obsahu projektu nějaký vztah? Zajímá Tě dané téma? Sama se sebou mám zkušenost, že to, k čemu mám vztah, dělám dobře, nápady a myšlenky přicházejí samy. Pokud jde o oblast, která mě až tak nezajímá, můžu se rozkrájet a stejně nic kloudného nevymyslím, jen se vezu, pokud v tom nejsem úplně sama.
Nepíšeš nic bližšího, ale důvod vzít projekt, aby firma nezůstala ve štychu, není dobrý důvod. Do projektu by měl člověk dát kus sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
31.5.23 21:59

Rozumím. Soucítím. Naprosto chápu. Taky jsem trémistka. Tak to prostě je. Někdy to nedávám znát okolí. A dusím to v sobě. Až se určitá situace stane. Tak si nadávám do všeho možného. Čeho jsem se tak bála. Bohužel. Ale moje dcera to podědila. Zrovna dneska jsem to řešila s kolegou. Ať ji on (cizí člověk) dá radu, jak to překonal. Protože minule ji dal 2 za prezentování prezentace. Jedna dostala za přípravu prezentace, že to měla vyšperkované a 2 ji dal, jak se to snažila prodat třídě. Přitom naší holky je furt plná třída. Je takové pojítko mezi spolužáky. Možná i celé patro školy. Jak o něco jde, tak nervozita. To má moje geny. A geny člověk nevyčurá. Leda je může nějak potlačit nebo to zkusit nacvičit, že to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.23 23:01

Mne loni nechali vykoupat v konferenci pro 50 lidi. Bez poradnych informaci, jak by to melo vypadat, bez toho, abych se podobne akce nekdy zucastnila. Hodili to na me jako na nejmladsi - pak jsem pochopila proc. Hele, byl to masakr, ale dala jsem to a posunulo me to hodne dopredu. Drzim palce. To bude dobry. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat