Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řešit úzkosti s psychologem, z přítele udělat manžela a být si opravdu jistá, že dítě chceme (oba!) a není to jen rozmar.
Já asi nechápu čeho přesně se bojíš..
buď chceš dítě nebo ne. Víc možností není.
@Anonymní píše:
Ahojky holky chtela bych poradit nebo jestli nemá nebo neměla některá z vás takovou zkušenost beru antikoncepci už asi 4 rokem a chtěly by jsem s přítelem miminko ale já mám hrozný strach vysadit prášky protože se bojím co to semnou udělá až ji vysadím mám z toho neskutečný strach prostě se nemůžu přemluvit vím že bych chtěla ale hrozně se to ve mě pere Jak stě to třeba měly vy?![]()
a co by stě poradily jak se s tím poprat
A když jsi ji začala brát, tak jsi nepřemýšlela nad tím, že ji jednou vysadíš a že se MOŽNÁ něco pak bude s tvým tělem dít?
Nebudeš první ani poslední, kdo HA vysadí.
@Dara90 mám strach co mi to udělá po vysazení abych nezačala mit nějake problémy nebo tak já vím ale jsem prostě taková 😀
@izabe když sem ji začala brát chtěla to mamka abych ji brala a tenkrát sem nad tímto ani nepřemýšlela takže kdybych vrátila čas tká to ani nezačnu brát 🙈
@Anonymní píše:
@Dara90 mám strach co mi to udělá po vysazení abych nezačala mit nějake problémy nebo tak já vím ale jsem prostě taková 😀
A že ses nebála, co to s tebou udělá po nasazení. To je totiž mnohem horší
@Anonymní píše:
@izabe když sem ji začala brát chtěla to mamka abych ji brala a tenkrát sem nad tímto ani nepřemýšlela takže kdybych vrátila čas tká to ani nezačnu brát 🙈
Aha, tak v tom případě se celkem obávám že za ty úzkosti může právě HA.
Nechápu co by to mělo s tebou udělat ![]()
Jediné co mě napadá je delší a silnější MS. Nebudeš ji mít přesně na den. Možná ještě akné ![]()
@medvidka tak v té době sem nad tím vůbec nepřemýšlela začala sem ti příště brát a žádné změny jsem na sobě nepociťovala
@Anonymní píše:
@medvidka tak v té době sem nad tím vůbec nepřemýšlela začala sem ti příště brát a žádné změny jsem na sobě nepociťovala
Tak pokud jsi předtím nebyla strašpytel a teď jsi, tak může být na vině HA, která ovlivňuje psychiku. On si ty změny člověk někdy ani neuvědomí, dochází k nim postupně a nenápadně, a dojde mu to až když vysadí
@Anonymní píše:
@Jahru tak z toho psychologa mám asi ještě větší strach než vysadit![]()
Pokud máš takový přístup/povahu/nastavení, tak je tu riziko, že celé těhotenství a mateřství pro tebe bude jedna velká obava a stres. Kolik ti je?
Ahojky holky chtela bych poradit nebo jestli nemá nebo neměla některá z vás takovou zkušenost beru antikoncepci už asi 4 rokem a chtěly by jsem s přítelem miminko ale já mám hrozný strach vysadit prášky protože se bojím co to semnou udělá až ji vysadím mám z toho neskutečný strach prostě se nemůžu přemluvit vím že bych chtěla ale hrozně se to ve mě pere Jak stě to třeba měly vy?
a co by stě poradily jak se s tím poprat