Strach z vysazení hormonální antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.3.24 15:04

strach z vysazení HA

Ahojky holky chtela bych poradit nebo jestli nemá nebo neměla některá z vás takovou zkušenost beru antikoncepci už asi 4 rokem a chtěly by jsem s přítelem miminko ale já mám hrozný strach vysadit prášky protože se bojím co to semnou udělá až ji vysadím mám z toho neskutečný strach prostě se nemůžu přemluvit vím že bych chtěla ale hrozně se to ve mě pere Jak stě to třeba měly vy? :? ;) a co by stě poradily jak se s tím poprat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9654
5.3.24 15:09

Řešit úzkosti s psychologem, z přítele udělat manžela a být si opravdu jistá, že dítě chceme (oba!) a není to jen rozmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 15:15

@Jahru tak z toho psychologa mám asi ještě větší strach než vysadit :D :D

• Citovat
  • Upravit
3042
5.3.24 15:17

Já asi nechápu čeho přesně se bojíš.. :nevim: buď chceš dítě nebo ne. Víc možností není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8379
5.3.24 15:19
@Anonymní píše:
Ahojky holky chtela bych poradit nebo jestli nemá nebo neměla některá z vás takovou zkušenost beru antikoncepci už asi 4 rokem a chtěly by jsem s přítelem miminko ale já mám hrozný strach vysadit prášky protože se bojím co to semnou udělá až ji vysadím mám z toho neskutečný strach prostě se nemůžu přemluvit vím že bych chtěla ale hrozně se to ve mě pere Jak stě to třeba měly vy? :? ;) a co by stě poradily jak se s tím poprat

A když jsi ji začala brát, tak jsi nepřemýšlela nad tím, že ji jednou vysadíš a že se MOŽNÁ něco pak bude s tvým tělem dít? :think: Nebudeš první ani poslední, kdo HA vysadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 15:20

@Dara90 mám strach co mi to udělá po vysazení abych nezačala mit nějake problémy nebo tak já vím ale jsem prostě taková 😀

• Citovat
  • Upravit
10667

Bojíš se, že otěhotníš? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@izabe když sem ji začala brát chtěla to mamka abych ji brala a tenkrát sem nad tímto ani nepřemýšlela takže kdybych vrátila čas tká to ani nezačnu brát 🙈

• Citovat
  • Upravit
2003
5.3.24 15:21
@Anonymní píše:
@Dara90 mám strach co mi to udělá po vysazení abych nezačala mit nějake problémy nebo tak já vím ale jsem prostě taková 😀

A že ses nebála, co to s tebou udělá po nasazení. To je totiž mnohem horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
5.3.24 15:22
@Anonymní píše:
@izabe když sem ji začala brát chtěla to mamka abych ji brala a tenkrát sem nad tímto ani nepřemýšlela takže kdybych vrátila čas tká to ani nezačnu brát 🙈

Aha, tak v tom případě se celkem obávám že za ty úzkosti může právě HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.3.24 15:23

Nechápu co by to mělo s tebou udělat :nevim:
Jediné co mě napadá je delší a silnější MS. Nebudeš ji mít přesně na den. Možná ještě akné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.24 15:25

@medvidka tak v té době sem nad tím vůbec nepřemýšlela začala sem ti příště brát a žádné změny jsem na sobě nepociťovala

• Citovat
  • Upravit
35564
5.3.24 15:27

Bez HA mi bylo vždy o hodně líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
5.3.24 15:31
@Anonymní píše:
@medvidka tak v té době sem nad tím vůbec nepřemýšlela začala sem ti příště brát a žádné změny jsem na sobě nepociťovala

Tak pokud jsi předtím nebyla strašpytel a teď jsi, tak může být na vině HA, která ovlivňuje psychiku. On si ty změny člověk někdy ani neuvědomí, dochází k nim postupně a nenápadně, a dojde mu to až když vysadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9654
5.3.24 15:33
@Anonymní píše:
@Jahru tak z toho psychologa mám asi ještě větší strach než vysadit :D :D

Pokud máš takový přístup/povahu/nastavení, tak je tu riziko, že celé těhotenství a mateřství pro tebe bude jedna velká obava a stres. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí