Vysazení antikoncepce a tělísko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
2.3.24 09:02

Vysazení antikoncepce a tělísko

Ahoj,
od 16 beru antikoncepci Luisea. Teď je mi 20 a chtěla bych ji vysadit. Mám dlouhodobého přítele, proto chci zkusit tělísko. Mělo by být k tělu šetrnější, protože hormony působí v těle lokálně a nemám je v celém krevním oběhu. Chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s vysazením antikoncepce a případném přechodu na tělísko. Dost se bojím, že ze mě bude jeden velký tlustý bolák, ale doktorka říkala, že ta Luisea by měla být právě nízkohormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12006
2.3.24 11:02

Ja jsem v lednu prechazela z Evry na telisko. Tak jeste porad cekam, jak si sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
544
2.3.24 23:26

U tohohle se dá jen těžko předvídat, jak zrovna tvé tělo zareaguje. Nemohu hormonální antikoncepci, kvůli vyšší krevní srážlivosti, tak jsem si nechala dát nehornonalni. Výsledek byl zánět, plicní embolie a reaktivní arteritida :palec:
Přibrání na váze, nebo hormonální akné je asi to nejmenší zlo co z toho může být. Na druhou stranu já jsem vždy u všeho v reakcích ta 1 z 1 000 000, které se přihodí vzácné nežádoucí účinky. Časté jsou po tělísku různé záněty, ale obvykle třeba močáku, nebo nějaké mykózy. Hlavně pokud jsi k tomu měla sklon i dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.3.24 03:18

@Mrg Já chci právě to hormonální, protože se mi úplně nelíbí ten princip permanentního zánětu v mém těle a zvýšené krvácení u nehormonálního tělíska. Ale děkuju za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí