Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsichni,
snad tu bude nekdo jako ja, jsem 6+4 a vsude ctu “chripka”. Mam z ni hrozny strach, ze by to mohlo ublizit miminku (vysoka teplota). Snazim se eliminovat kontakty s lidma, ale proste nemuzu se se synem zavrit na mesic doma
manzel chodi do prace atd.
Je tu nekdo kdo mel vysoke teoloty (vic jak 38) a vse dopadlo dobre? Precetla jsem snad vsechny studie a pry nejhorsi do ukonceneho 8tt, po 10tt si mohu oddechnout
ale to mam jeste sakra daleko a sezona chripky bude jeste cely unor se vsadim..
Dekuji za uklidneni ![]()
No tak se nezavírej…choďte normálně ven, do obchoďáku si můžeš vzít desinfekcni ubrousky (na košíky apod) a roušku a je to…
@Vladusxx to samozrejme delam
ale strach mam.. tak mi jde o pribehy s dobrym koncem na povzbuzeni
asi nebudu jedina v 1 trimestru, ktera to bude resit ![]()
@Vladusxx píše: Více
Asi tak, strach je vždy, ale přece nebudu mít domácí vězení ![]()
Damy ja chtela slyset pozitivni pribehy, jak je napsane vyse.. ne kritiku meho strachu… dekuji pekne, to si dokazu zkritizovat sama…tohle neni diskuze o tom, jak se mam chranit atd.
Jen pro upresneni, pracuji jako psycholog s postizenymi detmi-takze proste bohuzel, strach tam mam vetsi, jak vetsina zen..
@Fifidlo píše: Více
S dvojčaty jsem měla ve druhém měsíci covid a už jim budou 4. Pak znovu v sedmém měsíci a jsou plánovaným CS v 39tt ![]()
@Fifidlo ja mela covid u prvního syna v 1tt dávala sem si kdyžtak myslim paralen, ale zvládli jsme to v pořádku a syn je uplne zdraví. Žádné komplikace jsem neměla, dokonce pár dní potom me tak chytl zub, ze jsem brala týden antibiotika a vše bylo v pořádku ![]()
Měla jsem v 6tt angínu, horečky 40C.
Prostě jsem brala atb a paralen a dcera je naprosto ok.
Na teploty však paralen v těhotenství můžeš, já ho brala dokonce celý 2. trimestr na bolest kříže a pánve.
@Markéta188 taky beru na časté bolesti hlavy v těhotenství ikdyz skoro nepomáhá. Ale věřím že vše bude v pořádku ![]()
Já měla v těhotenství přes 39. Řešila jsem to na genetice. Tam mě uklidnili.
Vše v pořádku. Přeji ať nic nechytnes a těhotenství je v pohodě. ![]()
@Ťarbík01 cim vas uklidnili? Dekuji! U prvniho sem mela covid 8-9tt, ale bez teplot….nesmim cist clanky ![]()