Strach, že dítě nebude chtít zpět ke mně při střídavé pěči.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Hele tohle ti nikdo nenapíše. ![]()
U dětí hraje hromadu věcí to, kde se jim líbí.
Například: pokud ex zůstal v místě, kde malá vyrůstala, tak se jí bude více líbit tam, jelikož to tam zná.
A další a další.
Nikdo tě tu bohužel neuklidní. Taky záleží jak ex o tobě mluví atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud už bez tebe vydrží aniž by se po tobě sháněla, tak je to snad jen dobře. Ty jsi máma, k mámě bude chtít vždycky. On je na tom hůř, když ji vidí oproti tobě tak málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajjjina píše: Více
Na to se ale zakladatelka neptala. Stejne tak nepsala nic o tom, ze on neni jeji tata nebo na ni nema “pravo” ( jedno z nejhnusnejsi spojeni v cemkolil okolo deti) … resi svuj strach, ktery je prirozeny a normalni. Nikde nepise, ze nechce, aby otec s dcerou byl…
Takze zbytecne ryti a manipulace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aglája75
Tak to ale myšleno nebylo. Prostě on ji vidí málo a proto ji je vzácný, ale reálně by měl mít tyhle obavy spíš on. Ale ona je máma a za mámou bude chtít dítě vždycky. O nějakým právu jsem se nezmínila vůbec ani nikde neřeším, že mu někdo brání. Nehledej tam něco co tam není, rýpání není moje parketa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale je, doslo ti to, tak to ted omlouvas vysvetlenim, ltere s puvodnim textem nema nic spolecneho a nic z neho v puvodnim tvem komentari se mu ani neblizi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, to je přirozené. A taly je přirozené, ze rodiče mají podvědomě tendenci sputěžit o lásku dítěte a chtějí být oblíbenější rodič.
Na tvých pocitech není nic nenormálního.
Taky se připrav na to, že až tohle dcera zjistí, bude to používat jako zbraň. Neco jí zakážeš a ona na tebe vyrukuje, že chce za tátou. Že táta by jí to dovolil. A na druhé straně bude dělat úplně to samé.
Dcera vás potřebuje oba. Ty jsi maminka, očividně ji miluješ, není důvod aby k tobě skutečně nechtěla.
Hlavně nesoutěž o její lásku. Dítě potřebuje stabilitu a konzistentnost.
Neboj. Určitě si to sedne. Po rozvodu je to pro každou mámu nové. Šok a obavy.
Drž se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co teprve když v 16 plují a spí, kde chtějí.. ![]()
taky jsem myslela, že se zblázním, ale násilím ani manipulacemi ničeho dobrého nedocílíš!!! prostě jste rodiče OBA, děti mohou být u obou jak libo, tak to je…ano, je to velice těžké.. chce to hodně tolerance, nadhledu na vše a lásky.. pak se to dá ustát..
i tak mne bolí každá noc, kdy tu nespí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak je dobře, že se jí tam líbí a nepláče.
Jinak malé děti žijí přítomným okamžikem a některé nemají rády přesuny, takže nechtějí z domu někam, pak odtamtud (babička, tatínek, návštěva, školka atd.) domů, někdy kvůli tomu i pláčou.
Navíc to může být období a za týden zase jinak a pak zase jinak a zase jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé děti když jsou u mámy, tak se jim nechce k tátovi. Když jsou u táty, tak se jim nechce k mámě. Je to ovšem jejich momentální pohodlnost, není to o tom, že by někoho měly rády víc nebo míň. Takže buď v klidu. Časem přijdeš na to, že to tak opravdu je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé děti obvykle nechtějí změny. U tebe bude fňukat, že nechce k tátovi, u táty, že nechce k tobě. Je to do určité míry fakt normální a netřeba se tím trápit. Umožnila bych otci naopak víc času, v pěti letech už si jí přece může klidně vzít na víkend nebo přes noc a ráno jí hodit do školky. Podporuj jejich vztah a věř si. Ty jsi máma. Pokud se nebudete s chlapem mstít přes ní, bude tě vždy milovat a chtít s tebou být!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aglája75
Jsi vtipná. Kde v tom prvním komentáři píšu něco o tom, že mu brání ve vztahu k dítěti, popírám, že on je její táta a nebo ji vyčítám, že mu brání v kontaktu?
To všechno jsi vyčetla z věty, že on je na tom hůř a měl by tyhle obavy tedy mít spíš on, protože má dítě míň? Podsouváš mi tady nějaký nesmysly co jsem vůbec nepsala, tak kdo nakonec do koho rýpe a manipuluje s ním. Já jsem se druhým komentářem neomlouvala, snažila jsem se ti ho jen vysvětil, ale je to asi nad tvé chápání.
Kdybych chtěla do zakladatelky rýpat, tak to vypadá úplně jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná
On akorát kdyz chtěla za mnou tak jí řekl źe je ošklivá. Nebo ze jsem praštěna. Tak nevím jestli k tomu to muze pomoct ze se náš vztah zkazí
- Citovat
- Upravit
To bude platit jen za předpokladu, pokud bude dobrou mámou.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Buďte dobrými rodiči, ať spolu, nebo bez sebe. Jedině tak vytvoříte dítěti krásné dětství. Netahejte jí do vašich rozporů, to není důstojné dospělého člověka.
- Citovat
- Upravit
Hezký večer
Chtěla bych asi jen uklidnil že všechno bude dobrý a že si to sedne. Jsme čerstvě od sebe s partnerem máme dítě. Zatím si ji bere na půl dne je jí 5 let. A vím že je to její táta.
A já se jen bojím že se jí tam zalíbí a nebude pak chtít jít ke mě.
Protoze na začátku vždy chtěla pry po chvíli za mnou ale ted tvrdí on že se jí nechce