Starší muž
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Co by si si o tom mela myslet? Ze je to vul, ktery se choca jako maly kluk a neumel ti to rano rict do oci, ze deti jsou na nej moc. vzdyt ti to i napsal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka0505 to ano ale napsal mi to až po dvou tydnech a máte pravdu měl mi to do očí
- Citovat
- Upravit
Pockej, pockej…ty jsi jako verila recem o spolecnem ziti a svatbe jeste predtim, nez jste se vubec poprve videli? Tak to jo, no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty sis vzala úplně cizího chlapa na noc domů k dětem?
No tvl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M no ano jako cizí úplně pro mě nebyl půl roku jsme si každý den volali a psali a bydlel ode mě dost daleko takže jiná možnost než přijít ke mně nebyla aby jsme se poznali
- Citovat
- Upravit
Tak mu trvalo dva tydny ti to nakonec aspon napsat. Tak jsi se poucila a priste radsi nejdriv osobni setkani nekde mimo domov par mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aandik píše: Více
Tak mohl spát na hotelu a scházet se s tebou nebo i s dětmi, ne
.Jsi dobrý hazardér ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ještě te mohl vykrást
prostě ses mu nelíbila, jestli byl sex, tak asi nic moc. Nebo se lekl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola to ne líbit jsem mu určitě líbila, furt říkal jak jsem krásná atd.. nevím no
- Citovat
- Upravit
@Aandik Kdyby hloupost nadnášela, tak ty bys levitovala jako holubička. Děkuj všem svatým, že na tu bezbřehou naivitu a nezodpovědnost nedoplatily tvé děti a skončilo to jen tím, že tě ošustil a opustil. A ne, opravdu s tebou neplánoval budoucnost, natož svatbu
.
Příště používej to, co máš na krku a netahej domů k dětem (natož na noc) někoho, koho znáš jen virtuálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se podělit o mou zkušenost. Našel si mě na sociální sítích muž, začal mi psát moc jsem tomu nejevila pozornost byl starší o 25 let, nakonec jsem se dali do konverzace a psali jsme a volali půl roku. Vypadal upřímný, hodný já mám své děti on měl jedno které bylo už skoro dospělé a staral se o něj sám. Já obyčejná holka s dětmi, on podnikatel, žádný krasavec z kterého byl byla paf, ale byl hodný. Sliboval mi společné žití, dokonce u svatbu všechno vypadalo že myslí vážně. Došlo na naše první setkání. Přijel ke mě bydlel ode mě dost daleko. Moje děti strašně zvědavé že je u vás chlap. Nechtěli spát, trochu i zlobili, sní nějaký problém nebyl i když žádný krasavec to nebyl i šlo vidět že je starší ode mě byl hodný a milý. Ale ráno když jsem se probudila prostě odjel a to beze slova. Zablokoval mě všude kde mohl a nic mi nevysvětlit. Po týdnu mi napsal že mě nechtěl zatěžovat, že mám dost svých starostí s dětmi a opět zablokoval moc nevím co si o tom myslet, ale podle mého mu prostě ti děti vadili. Docela mě to i mrzí byla jsem na něho nějakou dobu zvykla a on prostě odešel beze slova.