Jak přežít single?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak přežít single?
Jak přežít single?
Zůstala jsem zase sama s dcerou. S jejím otcem jsem se rozešla, krátce na to našla vztah s mužem snů. Bohužel to nedopadlo, rozešel se semnou a já teď nevím co mám dělat. Kamarádů moc nemám, byla jsem jen s ním a padá na mě neustálá deprese. Prosím pomoc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem sama s dvěma kluky. A chápu, ze začátku je to nezvyk. Ale není vhodná varianta si hned najít náhradu.
Já už sama zůstanu, protože je to mnohem lepší než nějakej otrapa.
Užívám si, že mám klid, nikdo mě nerozčiluje svými zvyky, chrápaním, nikdo mi tu nezabírá místo svými věcmi a bordelem.
Já se začala soustředit víc na svůj osobnostní rozvoj, na práci, na sebe i na děti.
Zjistila jsem, že opravdu nikoho nepotřebuji, vystačím si sama a je to úžasný pocit.
Zkus se teď soustředit na sebe, na to co tě baví, co ti to přinese za výhody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peetulina píše: Více
Z toho plyne ponaučení, se na nikoho příliš nefixovat a žít si svým vlastním životem.
Taková svoboda a nezávislost je kolikrát mnohem lepší, než trápení a plané očekávání lepších zítřků. ![]()
To mi můžeš věřit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem chlap, single nejsem ale kdybych neměl současnou manželku, tak zůstanu sám. Najít normální ženu je dnes téměř nemožné. Být sám není vůbec špatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy se na muže neupínejte. Milujte je, otevřete se jim, budujte s nimi vztah. Ale nelpěte na nich. Pak právě osekáte vše a všechny ve svém životě jen pro toho jednoho. To je začátek konce… Berte tohle jako příležitost vybudovat si naplňující život, ke kterému potom nový partner bude příjemným bonusem, ale ne základním stavebním kamenem, bez kterého se celý váš život zhroutí a nebude mít smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peetulina Jsou lidi který samy byt neumí.. Těžko radit, ja kdysi byla par let sama s první dcerou a nic nám nechybělo. Jsem samostatná jednotka, umím se zabavit, mam skvělou rodinu.. Ze mi do života časem vstoupil chlap, ktery stal za to, byl jen bonus na víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
můžu se zeptat odkud jste? Jsem na tom podobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit