Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Předčasnou kontrolou nic nezkazíte, doktor se na vás za to zlobit nebude. Za mne teda raději preventivní kontrola.
Zavolej doktorovi a zajdi tam hned. Pravděpodobně je vše Ok, ale pro tvůj klid.
Hele ruku bych si dovnitr nestrkala, kvuli riziku zaneseni infekce. Je to zbytecny, stejne jak rikas, jako prvorodicka prd poznas. Ja bych prd poznala i jako druhorodicka.
Ale klidne bych si ještě ted na gynekogickou do porodnice zajela. I kdyby jen pro tvuj klid.
@Anonymní píše:
Ahoj,Vím, že jsem hloupá, že jsem zkoumala co nemám, ale stalo se. Teď si říkám, že sem neměla.
Jsem 24tt a už mě nějaký den poboliva břicho jako na ms.. dnes mě strašně vevnitř píchá.. sáhla jsem dovnitř a nahmatala čípek, byl mekky a uprostřed důlek, kam se mi vešel prst..
Samozřejmě jsem se k tomu koukla na net a jsem vystresla.. blbá prvorodička no
doktora mám az za 3 týdny.
Mám plašit na kontrolu nebo je to ok?
Prosím ušetřete mě, že jsem pitomá.. to už jsem si uvědomila.
Děkuji za případné rady
Tak ono je rozdíl zda poboliva a nebo trvale bolí. Mě střídavě břicho také bolelo, ne nějak trvale, ale bylo období kdy jsem o něm věděla, ale bylo to třeba za ten den párkrát. Se to tam roztahuje a zvedá a mě to také lehce bolelo. Ta bolest ale byla menší, a také občas píchnutí.
Je to těžké takto určit a rozhodnout. Já ze začátku byla u doktora velmi často
takže, klidně zajeď.
Cipek jsem jednou také zkoumala, přišel mi měkký, ale doktor říkal že vše v pořádku. Jsem si říkala, co blbnu taky ![]()
Rozhodně to dobrý nápad není, jen už to nech na gynekologovi ![]()
Měla jsem takhle čípek od začátku těhotenství a nikdo nic neříkal.
Ale jela bych kvůli bolestem, když by byly dlouho přetrvávající.
@Anonymní píše:
Tak ono je rozdíl zda poboliva a nebo trvale bolí. Mě střídavě břicho také bolelo, ne nějak trvale, ale bylo období kdy jsem o něm věděla, ale bylo to třeba za ten den párkrát. Se to tam roztahuje a zvedá a mě to také lehce bolelo. Ta bolest ale byla menší, a také občas píchnutí.
Je to těžké takto určit a rozhodnout. Já ze začátku byla u doktora velmi častotakže, klidně zajeď.Cipek jsem jednou také zkoumala, přišel mi měkký, ale doktor říkal že vše v pořádku. Jsem si říkala, co blbnu taky
Rozhodně to dobrý nápad není, jen už to nech na gynekologovi
Právě bolí téměř bez přestávky
Jako žádná silná bolest, ale nepříjemné to je.. semtam mám to břicho jak kámen. A do toho mě od včera dole strašně píchá.. že i v pohybu mě to omezuje ![]()
@Anonymní píše:
Právě bolí téměř bez přestávkyJako žádná silná bolest, ale nepříjemné to je.. semtam mám to břicho jak kámen. A do toho mě od včera dole strašně píchá.. že i v pohybu mě to omezuje
To bych jela, ať to doktor okoukne.
Tvrdnutí břicha ještě k tomu.. ještě dneska tam vyraž raději ![]()
Ahoj,
Vím, že jsem hloupá, že jsem zkoumala co nemám, ale stalo se. Teď si říkám, že sem neměla.
Jsem 24tt a už mě nějaký den poboliva břicho jako na ms.. dnes mě strašně vevnitř píchá.. sáhla jsem dovnitř a nahmatala čípek, byl mekky a uprostřed důlek, kam se mi vešel prst..
Samozřejmě jsem se k tomu koukla na net a jsem vystresla.. blbá prvorodička no
doktora mám az za 3 týdny.
Mám plašit na kontrolu nebo je to ok?
Prosím ušetřete mě, že jsem pitomá.. to už jsem si uvědomila.
Děkuji za případné rady