Strach, že je něco špatně

Anonymní
24.4.22 21:49

Strach, že je něco špatně

Ahoj,

Vím, že jsem hloupá, že jsem zkoumala co nemám, ale stalo se. Teď si říkám, že sem neměla. :zed:

Jsem 24tt a už mě nějaký den poboliva břicho jako na ms.. dnes mě strašně vevnitř píchá.. sáhla jsem dovnitř a nahmatala čípek, byl mekky a uprostřed důlek, kam se mi vešel prst..

Samozřejmě jsem se k tomu koukla na net a jsem vystresla.. blbá prvorodička no :zed: doktora mám az za 3 týdny.

Mám plašit na kontrolu nebo je to ok?

Prosím ušetřete mě, že jsem pitomá.. to už jsem si uvědomila.

Děkuji za případné rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
24.4.22 21:53

Předčasnou kontrolou nic nezkazíte, doktor se na vás za to zlobit nebude. Za mne teda raději preventivní kontrola.

• Citovat
  • Upravit
3823
24.4.22 21:59

Zavolej doktorovi a zajdi tam hned. Pravděpodobně je vše Ok, ale pro tvůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
24.4.22 22:22

Hele ruku bych si dovnitr nestrkala, kvuli riziku zaneseni infekce. Je to zbytecny, stejne jak rikas, jako prvorodicka prd poznas. Ja bych prd poznala i jako druhorodicka.
Ale klidne bych si ještě ted na gynekogickou do porodnice zajela. I kdyby jen pro tvuj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16441
24.4.22 23:01

Jela bych hned. Ne kvůli čípku, ale kvůli bolestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 07:39
@Anonymní píše:
Ahoj,

Vím, že jsem hloupá, že jsem zkoumala co nemám, ale stalo se. Teď si říkám, že sem neměla. :zed:

Jsem 24tt a už mě nějaký den poboliva břicho jako na ms.. dnes mě strašně vevnitř píchá.. sáhla jsem dovnitř a nahmatala čípek, byl mekky a uprostřed důlek, kam se mi vešel prst..

Samozřejmě jsem se k tomu koukla na net a jsem vystresla.. blbá prvorodička no :zed: doktora mám az za 3 týdny.

Mám plašit na kontrolu nebo je to ok?

Prosím ušetřete mě, že jsem pitomá.. to už jsem si uvědomila.

Děkuji za případné rady

Tak ono je rozdíl zda poboliva a nebo trvale bolí. Mě střídavě břicho také bolelo, ne nějak trvale, ale bylo období kdy jsem o něm věděla, ale bylo to třeba za ten den párkrát. Se to tam roztahuje a zvedá a mě to také lehce bolelo. Ta bolest ale byla menší, a také občas píchnutí.
Je to těžké takto určit a rozhodnout. Já ze začátku byla u doktora velmi často :mrgreen: takže, klidně zajeď.

Cipek jsem jednou také zkoumala, přišel mi měkký, ale doktor říkal že vše v pořádku. Jsem si říkala, co blbnu taky :mrgreen:
Rozhodně to dobrý nápad není, jen už to nech na gynekologovi :)

• Citovat
  • Upravit
1785
25.4.22 08:02

Měla jsem takhle čípek od začátku těhotenství a nikdo nic neříkal.
Ale jela bych kvůli bolestem, když by byly dlouho přetrvávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 11:13
@Anonymní píše:
Tak ono je rozdíl zda poboliva a nebo trvale bolí. Mě střídavě břicho také bolelo, ne nějak trvale, ale bylo období kdy jsem o něm věděla, ale bylo to třeba za ten den párkrát. Se to tam roztahuje a zvedá a mě to také lehce bolelo. Ta bolest ale byla menší, a také občas píchnutí.
Je to těžké takto určit a rozhodnout. Já ze začátku byla u doktora velmi často :mrgreen: takže, klidně zajeď.Cipek jsem jednou také zkoumala, přišel mi měkký, ale doktor říkal že vše v pořádku. Jsem si říkala, co blbnu taky :mrgreen:
Rozhodně to dobrý nápad není, jen už to nech na gynekologovi :)

Právě bolí téměř bez přestávky :? Jako žádná silná bolest, ale nepříjemné to je.. semtam mám to břicho jak kámen. A do toho mě od včera dole strašně píchá.. že i v pohybu mě to omezuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.22 11:15
@Anonymní píše:
Právě bolí téměř bez přestávky :? Jako žádná silná bolest, ale nepříjemné to je.. semtam mám to břicho jak kámen. A do toho mě od včera dole strašně píchá.. že i v pohybu mě to omezuje :nevim:

To bych jela, ať to doktor okoukne. ;) Tvrdnutí břicha ještě k tomu.. ještě dneska tam vyraž raději :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky