Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Zdravím, mam skoro 5 leteho syna. Je moc šikovný a rad běhá atd. Ale kdyz dojde na zavody - ve skolce, v domě dětí atd tak se sekne a bojí se. Paní ucitelce rikal, ze nechce zavodit, rikal, ze se boji, kdyby prohral, ze bude brečet. Nemate typ jak na něj?
a musí závodit? nechala bych ho poporůst
A když prohraje v něčem jiném… Člověče atp., brečí? Jestli ne, tak mu to zkusit vysvětlit přes tohle? Nenásilně, že to je stejný. A za další. Když nedoběhne nejrychleji, tak neprohrál, jen není první. Jestli mi rozumíš, někdo ambiciózní by se mnou možná nesouhlasil, ale podle mě je to fakt. ![]()
Naše taky nemá ráda závody, jení důvod je: nechci vás zklamat.
Nevím kdo jí to řekl, že když prohraje, že nás zklame, ale dala bych mu ránu.
Druhá chce být zase ve všem první, takže tak
Mam stejný „problém“ s dcerou(5l)…nechce… Ma strach ze prohraje a bude brečet. Nedává to. Taky si počkám na rady
Mám holku 15 let chodí na závody, většinou se umisťuje kolem posledního místa, ale baví ji to. Byli chvíle hlavně když byla menší že ji to vadilo. Ale vyrostla z toho, hlavně jsem ji říkala podívej taťka taky sportuje a pokud by se postavil k profíkum tak prohraje. Teď mladší dcerka 9 let odmítla jít taky na závody, tak jsem ji neposlala. Ale příště už pojede.
Zdravím, mam skoro 5 leteho syna. Je moc šikovný a rad běhá atd. Ale kdyz dojde na zavody - ve skolce, v domě dětí atd tak se sekne a bojí se. Paní ucitelce rikal, ze nechce zavodit, rikal, ze se boji, kdyby prohral, ze bude brečet. Nemate typ jak na něj?