Strach ze závodů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.18 20:51

strach ze závodů

Zdravím, mam skoro 5 leteho syna. Je moc šikovný a rad běhá atd. Ale kdyz dojde na zavody - ve skolce, v domě dětí atd tak se sekne a bojí se. Paní ucitelce rikal, ze nechce zavodit, rikal, ze se boji, kdyby prohral, ze bude brečet. Nemate typ jak na něj?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
19.6.18 20:57
@Anonymní píše:
Zdravím, mam skoro 5 leteho syna. Je moc šikovný a rad běhá atd. Ale kdyz dojde na zavody - ve skolce, v domě dětí atd tak se sekne a bojí se. Paní ucitelce rikal, ze nechce zavodit, rikal, ze se boji, kdyby prohral, ze bude brečet. Nemate typ jak na něj?

a musí závodit? nechala bych ho poporůst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

A když prohraje v něčem jiném… Člověče atp., brečí? Jestli ne, tak mu to zkusit vysvětlit přes tohle? Nenásilně, že to je stejný. A za další. Když nedoběhne nejrychleji, tak neprohrál, jen není první. Jestli mi rozumíš, někdo ambiciózní by se mnou možná nesouhlasil, ale podle mě je to fakt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

@Elishka1 to je další věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.6.18 21:19

Naše taky nemá ráda závody, jení důvod je: nechci vás zklamat.
Nevím kdo jí to řekl, že když prohraje, že nás zklame, ale dala bych mu ránu.
Druhá chce být zase ve všem první, takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
19.6.18 22:38

Mam stejný „problém“ s dcerou(5l)…nechce… Ma strach ze prohraje a bude brečet. Nedává to. Taky si počkám na rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 22:45

Mám holku 15 let chodí na závody, většinou se umisťuje kolem posledního místa, ale baví ji to. Byli chvíle hlavně když byla menší že ji to vadilo. Ale vyrostla z toho, hlavně jsem ji říkala podívej taťka taky sportuje a pokud by se postavil k profíkum tak prohraje. Teď mladší dcerka 9 let odmítla jít taky na závody, tak jsem ji neposlala. Ale příště už pojede.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML