MŠ nepřizpůsobivá maminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1026
19.6.18 17:24

MŠ nepřizpůsobivá maminka

Mame ve skolce predskolaka v ramci inkluze, autistu. Myslim ze ale hlavni problem je jeho maminka, nechce ho posilat na krouzek a do divadla, i kdyz by se ji na to ostatni rodice slozili. Kvuli tomu, ze nechce dat souhlas aby tam jeji dite chodilo nemuze nikdo. Krouzek je keramika. Je to primo ve skolce, divadelnici prijedou a vyrobky si deti uplacaj a ty vedouci je odnesou do mistni skoly na vypaleni. Vsechno by mohl v ramci moznosti delat a letosni rok i delal, ale problem je spis jeho na svet nastvana maminka. Nevzali ho do skoly, nechteji ho ani ve skolni pripravce ve skole a asistentka ji rekla, ze pristi rok uz tam nebude…

Da se nejak branit, nebo opravdu muze jedna maminka takhle „skodit“?

Resit se to bude po prazdninach mate nekdo podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64943
19.6.18 17:27

Pokud má psanou asistentku, tak musí školka přijmout jinou místo odcházející. Takže by mohlo být řešení, že místo kroužku a divadla s ním bude v oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32074
19.6.18 17:29

No tak tomu nějak nerozumím :think: Proč byste se jí měli na něco skládat? A proč kvůli jednomu dítěti nebude kroužek? Tak snad všichni na kroužek nechodí,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.6.18 17:33

nechápu proč to školka nějak nevyřeší kvůli jedné slepici snad nebudou trpět všechny děti, bych celou inkluzi zrušila, u nás naštěstí jsou zdravé děti, já nejsem zvědavá na nějaké autisty apod. ti ať si chodí do specky

• Citovat
  • Upravit
1134
19.6.18 17:36

@Doe_Jane jsi ***** ;)

edit admin: vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.6.18 17:37
@Zástavanda píše:
@Doe_Jane jsi *** ;)

nemusíš být sprostá :mrgreen: napsala jsem jen svůj názor ;)

• Citovat
  • Upravit
639
19.6.18 17:38

mně to přijde divný. Proč by se nešlo do divadla nebo nebyla keramika?
Ono to vůbec nemusí být tím, že je inkludovaný autista, ale třeba tím, že paní nemá peníze (pak se takové děti nechávají v jiné třídě)… A to se může stát i u naprosto zdravýho dítěte, že rodič nebude chtít pltit nějakou akci.
Spíš to vidím jako problém školky než rodiče.

Doe Jane, bacha na karmu. Takovejch, co plivaly po ostatních dětech se mnohdy dočkaly zajímavých životních osudů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
19.6.18 17:39

Musím mám totiž toho nějakého autistu jak ty říkáš v normální školce s asistentem, nevím proč by kvůli nějaké hňupce jako ty měl chodit do specky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639

Zástavando, není ****. Je prostě jen nepoučená životem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane

@Katche proč karmu? já nikomu nic zlého nepřeju, ani po nikom neplivu, je to jak to je 8)

• Citovat
  • Upravit
529
19.6.18 17:40

Moc to nechápu..to jako že jedno dítě nejde na kroužek,tak nejde nikdo??O tom jsem teda neslyšela ještě..a co s tím mají společného peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
19.6.18 17:41

@Katche Přála bych ji aby ji život poučil jako mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@Zástavanda píše:
Musím mám totiž toho nějakého autistu jak ty říkáš v normální školce s asistentem, nevím proč by kvůli nějaké hňupce jako ty měl chodit do specky

já zase nevím proč by nemocné děti měly být zároveň se zdravými, zbytečně se kvůli nim nějak omezovat ;)

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
@Zástavanda píše:
@Katche Přála bych ji aby ji život poučil jako mě :mrgreen:

ty někomu přeješ postižené dítě? tak ty jsi hustá teda, mám zdravé a co jako, závidíš?

• Citovat
  • Upravit
639
19.6.18 17:43

Ne, vyjadřuješ se o dětech s autismem poněkud pohrdavě. Moc ti přeju, aby Tvoje děti i blízcí zůstali zdraví.
Máš nárok na názor, byť sebevíc neempatickej (to ti nedochází, že to tady čtou i rodiče dětí s postižením?).
Z mého okolí jsou mnohem větším problémem než autíci, děti s poruchou chování nebo s rodiči, kteří vyznávají volnou výchovu. To je teprve mazec, kam se na to hrabou autíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí