MŠ nepřizpůsobivá maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
20.6.18 15:01
@Doe_Jane píše:
jojo určitě :lol:

Věř tomu, ze URČITĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.6.18 15:02
@lísteček1 píše:
Věř tomu, ze URČITĚ.
:mrgreen: jojo :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1026
21.6.18 08:37
@Regina Hero píše:
tady jde o něco jiného… školka nesmí dle MŠMT provozovat nadstandardní kroužky a aktivity v dopoledne, v době dopoledního vzdělávání, v tu dobu může provozovat jen takové kroužky, kterých se účastní všechny děti (teoreticky by tyto aktivity neměly být placené, ale měly by být hrazené v rámci běžných školkových činností)… placené kroužky, kterých se účastní jen vybrané děti, může provozovat odpoledne nebo „po školce“… takže problém není v mamince, ale v tom, že paní ředitelka to prostě chce sfouknout z jedné vody načisto, ušetřit si čas a pokud kroužek vede cizí osoba, tak mají vlastně učitelky volný čas, kdy nemusí pečovat o děti na sto procent… tak nějak to bylo ve zprávě z kontroly u nás ve školce…

Dik, konecne mi tu napsal nekdo neco k veci… Ja teda zpravy z kontroly skolky nectu :oops:
Takze reseni je prevyst krouzky na odpoledne, tak to je skoda, to si to pak neuzijou ti, co chodi poobede :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101915
21.6.18 09:40
@nada 17 píše:
Dik, konecne mi tu napsal nekdo neco k veci… Ja teda zpravy z kontroly skolky nectu :oops:
Takze reseni je prevyst krouzky na odpoledne, tak to je skoda, to si to pak neuzijou ti, co chodi poobede :(

No, tak holt když tam budou chtít chodit, tak v daný den po obědě nepůjdou… ale nemůže za to ona maminka, ale MŠMT a potažmo paní ředitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.6.18 10:00
@nada 17 píše:
Takze reseni je prevyst krouzky na odpoledne, tak to je skoda, to si to pak neuzijou ti, co chodi poobede :(

Tak ti, co chodi po obede, na ty krouzky prece muhou zustat i odpoledne… kdyby mely krouzky jinde, taky by na ne chodily i odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.6.18 17:41

Ano jiste v pripade, ze by to delala v zajmu ditete…, coz ale ona nedela. Dela to ostatnim na truc. Coz neni domnenka sama nam to rekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
21.6.18 18:45
@nada 17 píše:
Ano jiste v pripade, ze by to delala v zajmu ditete…, coz ale ona nedela. Dela to ostatnim na truc. Coz neni domnenka sama nam to rekla.

To je snad jedno ne? Popravde osobne se svoji povahou bych si stezovala zrizovateli jiz na zacatku at by se vam to libilo ci ne. Vase reditelka je ta , co detem bere vyuku a misto toho patlaji hlinu. To muzou delat odpoledne.

• Citovat
  • Upravit
16186
21.6.18 18:55
@nada 17 píše:

Syn kolikrát nejde do školky, ale na kroužek ano ;) neni v tom zadný problém, pokud je zajem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9352
21.6.18 22:28
@Doe_Jane píše:
no mají to tak hrozně těžké že mají ještě energii mi sprostě nadávat a přát mi abych taky měla postižené dítě, to jo no :mrgreen:

Dyk ty seš svým způsobem taky postižená, tak prostě bude po tobě, no… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí