Strašná bolest kostrče

1151
16.2.16 18:14

strašná bolest kostrče

Ahoj, prosím pomozte, už 3 týdny mám neutichající bolesti kostrče, nemůžu spát, byla jsem na pohotovosti, dali mi obstřik který bohužel moc nepomohl, na rehábko jdu až začátkem března, na rentgenu nic nenašli :-( už nemůžu, brečím a nevím co mám dělat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1085
16.2.16 18:18

Ja to mam teda ted v tehotenstvi. Koupila jsem si sumak calcium a magnesko, piju oboji dvakrat denne, ne dohromady, a pomaha to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.2.16 18:29

Dcera mela pred 2 lety tez. A vyklubala se z toho dermoidni cysta (a pak operace + mesicni rekonvalescence). Na rentgenu nebyva videt nic, ale na magneticke rezonanci jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.2.16 18:35
@Elephantka píše:
Dcera mela pred 2 lety tez. A vyklubala se z toho dermoidni cysta (a pak operace + mesicni rekonvalescence). Na rentgenu nebyva videt nic, ale na magneticke rezonanci jo…

Nevím jestli mi doktorka toto vyšetření napíše :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.2.16 18:36

Ale stejně tam bude asi čekačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.2.16 18:37

Mně MR napsali hned po tom, co nezabraly rehabilitace :kytka: Nenašli tam teda nic a já už si na bolest začínám zvykat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.2.16 18:39

My sli s tou bolesti do nemocnice na chirurgickou ambulanci. Tam to poznali hned… tam se neceka. Tak zkus. Preci te kostrc neboli bezduvodne… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.2.16 18:41
@radkka píše:
Mně MR napsali hned po tom, co nezabraly rehabilitace :kytka: Nenašli tam teda nic a já už si na bolest začínám zvykat :?

chudáčku, to nemyslíš vážně že si na bolest musíš zvykat :-(( já doufám že to mám od močáku, ted beru na to atb 2 dny a čekám že se to zlepší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.2.16 18:42
@Elephantka píše:
My sli s tou bolesti do nemocnice na chirurgickou ambulanci. Tam to poznali hned… tam se neceka. Tak zkus. Preci te kostrc neboli bezduvodne… :(

u nás na chirurgii řeší problémy s bříškem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.2.16 18:45

A bezdůvodně asi ne, spíš mě ofouklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
16.2.16 19:17

@quanavera ja teda mela problémy s kostrci po padu, před lety jsem si ji fakt hnusne narazila, az jsem omdlela bolesti :roll: pak me to porad bolelo a zasla jsem si k fyzioterapeutce, ta me jakoby srovnala a ukazala nejake cviky na doma. pomohlo to brzy. v obou tehotenstvi se mi kostrc po tech letech ozvala znovu, ale zas to odeznelo. takze zkus fyzio, to se muzes objednat hned, bez papiru. nebo mozna nejake cviky najit na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.2.16 19:19
@quanavera píše:
chudáčku, to nemyslíš vážně že si na bolest musíš zvykat :-(( já doufám že to mám od močáku, ted beru na to atb 2 dny a čekám že se to zlepší :-(

Já jí mám asi hnutou, po tolika vyšetřeních je ASI hnutá :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
30.5.16 15:27

@Elephantka ahoj muzu mít dotaz? Ja byla na operaci teto cysty na konstrci. Ted jsem tehotna, je to uz 7 let, ale bojím se zda to muže vadit u porodu. Aby mi treba kostrc ne praskla nebo ta jizva… Očekávám velké mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2372
3.6.16 11:08

Je tu někdo kdo prodělal operaci kostrče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.6.17 00:48
@artepkaa píše:
Je tu někdo kdo prodělal operaci kostrče?

Ano, ja jsem byla na odstranění (extirpaci ) kostrce. A každý den to lituji. Škoda, ze to nejde vrátit spatky. Více klidně na @.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí