Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, prosím pomozte, už 3 týdny mám neutichající bolesti kostrče, nemůžu spát, byla jsem na pohotovosti, dali mi obstřik který bohužel moc nepomohl, na rehábko jdu až začátkem března, na rentgenu nic nenašli
už nemůžu, brečím a nevím co mám dělat ![]()
Ja to mam teda ted v tehotenstvi. Koupila jsem si sumak calcium a magnesko, piju oboji dvakrat denne, ne dohromady, a pomaha to
Dcera mela pred 2 lety tez. A vyklubala se z toho dermoidni cysta (a pak operace + mesicni rekonvalescence). Na rentgenu nebyva videt nic, ale na magneticke rezonanci jo…
@Elephantka píše:
Dcera mela pred 2 lety tez. A vyklubala se z toho dermoidni cysta (a pak operace + mesicni rekonvalescence). Na rentgenu nebyva videt nic, ale na magneticke rezonanci jo…
Nevím jestli mi doktorka toto vyšetření napíše ![]()
Mně MR napsali hned po tom, co nezabraly rehabilitace
Nenašli tam teda nic a já už si na bolest začínám zvykat ![]()
My sli s tou bolesti do nemocnice na chirurgickou ambulanci. Tam to poznali hned… tam se neceka. Tak zkus. Preci te kostrc neboli bezduvodne… ![]()
@radkka píše:
Mně MR napsali hned po tom, co nezabraly rehabilitaceNenašli tam teda nic a já už si na bolest začínám zvykat
chudáčku, to nemyslíš vážně že si na bolest musíš zvykat
já doufám že to mám od močáku, ted beru na to atb 2 dny a čekám že se to zlepší ![]()
@Elephantka píše:
My sli s tou bolesti do nemocnice na chirurgickou ambulanci. Tam to poznali hned… tam se neceka. Tak zkus. Preci te kostrc neboli bezduvodne…
u nás na chirurgii řeší problémy s bříškem
@quanavera ja teda mela problémy s kostrci po padu, před lety jsem si ji fakt hnusne narazila, az jsem omdlela bolesti
pak me to porad bolelo a zasla jsem si k fyzioterapeutce, ta me jakoby srovnala a ukazala nejake cviky na doma. pomohlo to brzy. v obou tehotenstvi se mi kostrc po tech letech ozvala znovu, ale zas to odeznelo. takze zkus fyzio, to se muzes objednat hned, bez papiru. nebo mozna nejake cviky najit na netu.
@quanavera píše:
chudáčku, to nemyslíš vážně že si na bolest musíš zvykatjá doufám že to mám od močáku, ted beru na to atb 2 dny a čekám že se to zlepší
Já jí mám asi hnutou, po tolika vyšetřeních je ASI hnutá
![]()
@Elephantka ahoj muzu mít dotaz? Ja byla na operaci teto cysty na konstrci. Ted jsem tehotna, je to uz 7 let, ale bojím se zda to muže vadit u porodu. Aby mi treba kostrc ne praskla nebo ta jizva… Očekávám velké mimi
@artepkaa píše:
Je tu někdo kdo prodělal operaci kostrče?
Ano, ja jsem byla na odstranění (extirpaci ) kostrce. A každý den to lituji. Škoda, ze to nejde vrátit spatky. Více klidně na @.