Bolest ruky - zápěstí a předloktí

Anonymní
15.2.16 19:21

bolest ruky - zapesti a predlokti

Ahoj holky mam dotaz, dneska jsem byla prvni den v nove praci. Tridim textil tzn ze rozhazuju hadry asi do peti ruznych voziku.. Hazela jsem to jenou rukou ale ke konci smeny uz me pekelne bolela ruka.. Bolest zapesti ale jen z horni strany ktera vystrelovala az do predlokti kdyz ohnu tak taky boli.. Doma jsem namazala a trochu to ustoupilo ted mi prijde ze me zlehka boli paze a rameno plus to zapesti.. Neboli na dotek jen pri pohybu.. Myslite ze to bude jen namozene? Jsem plasan a uz jsem hystercila i s trombozou - vim magor jenze pohotovost u nas neni.. Uz to boli o dost min tak nevim co si o tom myslet :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
15.2.16 19:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam dotaz, dneska jsem byla prvni den v nove praci. Tridim textil tzn ze rozhazuju hadry asi do peti ruznych voziku.. Hazela jsem to jenou rukou ale ke konci smeny uz me pekelne bolela ruka.. Bolest zapesti ale jen z horni strany ktera vystrelovala az do predlokti kdyz ohnu tak taky boli.. Doma jsem namazala a trochu to ustoupilo ted mi prijde ze me zlehka boli paze a rameno plus to zapesti.. Neboli na dotek jen pri pohybu.. Myslite ze to bude jen namozene? Jsem plasan a uz jsem hystercila i s trombozou - vim magor jenze pohotovost u nas neni.. Uz to boli o dost min tak nevim co si o tom myslet :-(

Po 1.dnu v práci je to namožené nebo jen únava z nezvyklé činnosti a pohybu…

Co jsi dělala předtím? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.16 19:34

Byla jsem tri mesice doma bez prace

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
15.2.16 19:35
@Anonymní píše:
Byla jsem tri mesice doma bez prace

Určitě to není nic vážného :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.16 19:36

Rikam si byt to neco hodne vaznyho tak to jen tak nebude ustupovat.. Snad.. Obcas v tom zapesti i pichne kdyz ho ohnu

• Citovat
  • Upravit
2084
15.2.16 19:43

Mívám podobné bolesti a mám golfový loket, ale takhle po prvním dni monotónního pohybu mi to přijde spíš namožené.. možná by pomohlo nosit na práci nějakou bandáž..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.16 19:58

Golfovy loket neznam ale kazdopadne dekuju za uklidneni holky ;-) ja jsem bohuzel jedna z tech co nekde pichne a uz umiraji jak uz jsem psala v uvodu - hned me napadla tromboza :-( :-D proto pisu anonymne protoze sem chodi spousta lidi typu haha jasne do rana umres misto aby poradili..koupim si ortezu ;-)

• Citovat
  • Upravit
2084
15.2.16 21:13

Golfový je to samé jako tenisový, ale z druhé strany kloubu, mně zas strašili karpálním tunelem, protože se to projevovalo podobně.. občas lepší trochu plašit, než něco zanedbat, ale kdyby to nateklo nebo zčervenalo, tak začni plačit radši víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí