Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chci se zeptat najednou mám v pokoji strasne hodně much už tu mám 2 mucholapky jedna je téměř plna a druha už se skoro plna na okně mám i sklenici v vodou a hřebíčky nic nepomáhá rano me porad budí vždyť víte jak jsou mouchy otravne co mám dělat prosim o radu kecy jako ze pokoj smrdí nebo je tu nějaký kousek jídla nebo tu je někde bobek si nechte dekuji pokoj nesmrdi vždy je uklizenej bobek tu taky nikde není kocku ani psa nemame venku je horko ale v bytě ještě větší takže se tu urcite ochladit nesli ![]()
@Jdjdkdjdj863 píše:
Ahoj chci se zeptat najednou mám v pokoji strasne hodně much už tu mám 2 mucholapky jedna je téměř plna a druha už se skoro plna na okně mám i sklenici v vodou a hřebíčky nic nepomáhá rano me porad budí vždyť víte jak jsou mouchy otravne co mám dělat prosim o radu kecy jako ze pokoj smrdí nebo je tu nějaký kousek jídla nebo tu je někde bobek si nechte dekuji pokoj nesmrdi vždy je uklizenej bobek tu taky nikde není kocku ani psa nemame venku je horko ale v bytě ještě větší takže se tu urcite ochladit nesli
Jestli je jich tam najednou "strašně hodně " tak se tam někde rojí. Jednou se nám stalo též. Trvalo to tři dny po sobě než se vždy od nekud namnozily a vybouchali jsme je. Pak jako když utne. Také nám doma nic nesmrdelo a máme uklizeno. Jedinou možnou příčinu při hledání po třech dnech jsme našli jablko, které zřejmě dětem zapadlo v kuchyni za skříňku tak blbe, že bylo vidět až když se to celý nadzvedlo a odsunulo. Ale nevím jestli to možné ![]()
Nemáš v aktovce nějakou hnijici zapomenutou svačinu? Mucholapky jsou hnus, chce to najit, odkud se berou, a pak pozabijet. Dobre se zabíjejí elektrickou placackou a botou - elektrikou je omracis a botou dodelas.
Ono stačí bydlet na blbým místě. Kdysi jsem bydlela kus od slepičárny a bylo to s mouchama boj.
@Fiveone píše:
Ono stačí bydlet na blbým místě. Kdysi jsem bydlela kus od slepičárny a bylo to s mouchama boj.
Tak ale to asi byla porad, nevzniklo to najednou po delsi době
@vokishka píše:
Tak ale to asi byla porad, nevzniklo to najednou po delsi době
No nebylo to tam pořád, protože ty slepice tam nebyly pořád, to přivezl kamion, pak je tam nechali nejakou dobu snášet a pak je vezl kamion zase(asi na zabití).Toto bylo vždy v určitém období.
Zkontroluj odpadky. Jednou se nám na chatě takhle vylíhly v krabici od mléka, kterou jsem tam měla připravenou na vyhození. Zapomněla jsem na ni a za týden much jak v chlívku. Také bych doporučovala, kouknout se v okolí, jestli tam není cosi hnijícího, může to tam lítat i zvenku. Jinak síť do okna.
@Semtex nene svačinu v batohu nemam nejsem čuně no mouchy jsem vystříkala biolitem tak snad už bude klid