Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, prosím od listopadu pořád byla nemocná, navíc jsem zjistila, že jsem těhotná. Nemoc konečně přešla, ale teď pár dní mi hučí v hlavě, zvuk jako kotel co máme doma, tlak v levém uchu je jakoby zalehlé a tiká mi v něm. Jsem pořád u doktorky, ale asi mi nezbývá než to znovu absolvovat je to děsně nepříjemné. Neměl jste to někdo prosím po nemoci a přešlo vám to. Děkuji moc.
Zalehlé ucho po viróze mě přešlo asi za týden - 10 dní, tinnitus sice slábne, ale trvá už přes rok
@Anonymní,takže nemám moc šanci, aby mě to přešlo je to děs.
Zatím neplaš, může to zmizet, třeba jsem jen já takový smolař ![]()
Může to být následek zánětu nebo ucpané Eustachovy trubice po nemoci. Určitě zajdi znovu k lékaři, může pomoct ORL vyšetření. Někdy pomáhá inhalace nebo zvlhčování vzduchu.
Mám divnej tlak v hlavě a v levém uchu mi hučí dneska od rána. Asi to bude mít něco společnýho s tou chřipkou co mě teď skolila ![]()
Jen přemýšlím jest-li to nemůže být od páteře krční. Při každém otočení hlavy mi v ní praská a hrozně mě bolí.
@Kralovnal mám zánět eustachovy trubice, mírně vpáčený bubínek, dostala jsem kapky do ucha,mommox.Tak snad se mi to zlepší, hlavně to hučení a od včera se mi přidalo cukání v uchu s hučením celou noc jsem nespala.
@Jane52 píše: Více
tak aspoň víš, z čeho to máš, a můžeš to léčit. u mě se to pořád neví. těch příčin může být asi tak 10
@Anonymní,no snad to pomůže, jedná paní mě v ordinaci strašila, že mě to nepřejde, tak ať si zvykám. Jen mě naštvala a vystrašila zároveň😞
@Jane52 píše: Více
mně se to snížilo na úroveň, se kterou se už dá žít, většinou to nevnímám. neboj, bude to dobrý ![]()