Strašně silná menstruace, křeče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.23 11:55

Strasně silná menstruace, křeče

Ahoj, je mi teprve 16 a mela jsem 17 dni spozdenou menstruaci ktera se dostavila vcera jenze tak strasne silna ze kdyz jdu na zachod sundam kalhotky tak mi vali krev po nohach, zachodova voda cela ruda, na toaletaku taky strasne moc krve, a na vlozce kusy sliznice treba 2-3cm, rano jsem se probudila se strasnou nevolnosti a krecemi.. nevite jak to nejak zmirnit.. protoze nedokazu s tim ani chodit na zachod :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
680
20.8.23 11:57

Raději bych se objednala na gyndu, mohla ti třeba prasknout cysta. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.8.23 12:00

Algifen a hodne vitaminu C nebo ascorutin. Pokud by to pretrvavalo tak na injekci na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
20.8.23 12:55
@Desgreze píše:
Algifen a hodne vitaminu C nebo ascorutin. Pokud by to pretrvavalo tak na injekci na pohotovost

Ano, pripadne aspon stava z citronu
Pokud by se ty krece a i silne krvaceni nezlepsovaly, zajdi na pohotovost - gyn. ambulanci v nemocnici

• Citovat
  • Upravit
654
20.8.23 14:40
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi teprve 16 a mela jsem 17 dni spozdenou menstruaci ktera se dostavila vcera jenze tak strasne silna ze kdyz jdu na zachod sundam kalhotky tak mi vali krev po nohach, zachodova voda cela ruda, na toaletaku taky strasne moc krve, a na vlozce kusy sliznice treba 2-3cm, rano jsem se probudila se strasnou nevolnosti a krecemi.. nevite jak to nejak zmirnit.. protoze nedokazu s tim ani chodit na zachod :zed:

Určitě to sledovat a asi to poresit s lékařem mohla to bejt cysta, endometrioza atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
20.8.23 15:58

To není normální, to bych někde konzultovala. Aspoň třeba zavolat na gynekologii a zeptat se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 20:08

Vimačkej si citron do vody pokud to do 2-3 dnech nepomůže jdi na gyndu a na bolesti si kup čaj (klidná menstruace ) mě to neskutečně pomohlo více než léky na bolesti

• Citovat
  • Upravit
469
21.8.23 13:31

Ahoj, muze to být endometrioza. Uz od malá na to trpím. Projevuje se to prave silným krvácením, srazeninami, nevolnosti apod. Být tebou tak to nepodceňuji. Bohužel endometriozu ti nepotvrdi lékař z běžného ultrazvuku. Musí se jit buďto na expertní ultrazvuk nebo rovnou na laparoskopii ( pokud by ti bolesti trvaly a bylo to opravdu nesnesitelne, tak to neodkládej).
Jinak prvni pomoc, co se mi osvědčila: teplo na bricho ( treba láhev a do ni horka voda) + nech si předepsat algifenove kapky. Ibalgin a podobně léky by ti mohly udělat v těle paseku. Přeju, at říje lépe. Ja ted zrovna také lezim v posteli křečích:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí