Krásný den, už dlouhou dobu mě trápí gynekologické potíže a chtěla jsem se zeptat zda nevíte o nějaké dobré soukromé klinice kde by mi mohli pomoci? (Popřípadě o doktorovi/doktorce) Nejlépe Ústecký kraj. Přes rok docházím pořád dokola ke svému gynekologovi který mi už několikrát předepsal antibiotika které nikdy nezabrali, akorát mi rozhodili celou imunitu Zkoušela jsem už všechny možné produkty z lékárny - probiotika, výplachy, zaváděcí tablety.. nic nezabírá. Radši bych si proto připlatila za opravdovou pomoc a radu co dělat. Máte někdo zkušenost? Předem děkuji za radu
Krásný den, už dlouhou dobu mě trápí gynekologické potíže a chtěla jsem se zeptat zda nevíte o nějaké dobré soukromé klinice kde by mi mohli pomoci? (Popřípadě o doktorovi/doktorce) Nejlépe Ústecký kraj. Přes rok docházím pořád dokola ke svému gynekologovi který mi už několikrát předepsal antibiotika které nikdy nezabrali, akorát mi rozhodili celou imunitu
Zkoušela jsem už všechny možné produkty z lékárny - probiotika, výplachy, zaváděcí tablety.. nic nezabírá. Radši bych si proto připlatila za opravdovou pomoc a radu co dělat. Máte někdo zkušenost? Předem děkuji za radu