Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
chci se zeptat, jestli náhodou nevíte o nějaké střední škole zdravotnické,pedagogické v Praze nebo jejím okolí ( Střední čechy ). Kde by se dalo studovat dálkově nebo externě ??A kde by nebylo moc vysoké školné ??
Je to pro mojí kamarádku, která je na mateřský a chtěla by si zvýšit kvalifikaci.
Díky moc.
Ahojky,
vím, že pedagogická škola je v Praze v Jahodové ulici a pak u hotelu Diplomat v Evropské . Dělají se tam i nástavby, ale nevím jestli dálkově. To si musí zjistit.
pa
Ahojky,já studuju dálkově účetnictví v EŠKK a jsem spokojená,jedu si svým tempem (mám dvě děti) a celé to stojí kolem 3000 tisíc a je to ve splátkách.Poté je to ukončeno maturitou.Takže je to normální střední vzdělání! Jinak mají plno kurzů atd,takže se tam dá opravdu vybrat!
Ahojky, moc díky za odpověď.
Tam se studuje jenom to ůčetnictví anebo je to jako v klasické škole, kde jsou předměty jako čeština, cizí jazyk aopd. ?
Díky.
Ahoj, já studuji dálkově podnikateskou administrativu, je to na 3 roky, 12000 za rok ( od ledna za 13000). Je to celkem v pohodě,učí se tam úplně stejně jako na každém denním studiu - čeština, matika, účetnictví atd. ) - kdybys měla zájem pošlu víc info
Potřebovala bych poradit.. Jsem v devítce na ZŠ takže se budu rozhodovat kam dál a vůbec nevím.. Baví mě pracovat s dětmi, ale učitelka bych být nechtěla. Ale na druhou stranu nemám představu co bych mohla v dospělosti dělat a proto ani nevím na jakou SOŠ jít. Na učební obor nepůjdu určitě, známky mám ještě docela dobré. Takže se snažím vymyslet nějakou střední. Nevíte nějakou dobrou? V pardubickém kraji, nejlépe v okolí Svitav, Mor, třebové.. Nebo klidně i něco v Brně. Pokud nic nevymyslím, tak asi zvolím gympl ikdyž se ho dost bojím, bojím se, že bych ho nedávala, převážně jazyků na gymplu se bojím a navíc jsi nejsem jistá jestli bych zvládla vejšku. Nemáte někdo nějakou radu? Předem moooc děkuji.
Zdravku v Pce..obor porodni asistentka ne o detska sestra, to by te nebavilo?
@Jája1986 píše:
Zdravku v Pce..obor porodni asistentka ne o detska sestra, to by te nebavilo?
Potřebuji k tomu potom i vejšku? Chci říct, jestli z té střední budu něco mít a nebo jestli mi to bude k ničemu, protože pak budu potřebovat nutně vejšku, abych se v tom oboru uplatnila. Nebo mi na to stačí střední?
@Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit.. Jsem v devítce na ZŠ takže se budu rozhodovat kam dál a vůbec nevím.. Baví mě pracovat s dětmi, ale učitelka bych být nechtěla. Ale na druhou stranu nemám představu co bych mohla v dospělosti dělat a proto ani nevím na jakou SOŠ jít. Na učební obor nepůjdu určitě, známky mám ještě docela dobré. Takže se snažím vymyslet nějakou střední. Nevíte nějakou dobrou? V pardubickém kraji, nejlépe v okolí Svitav, Mor, třebové.. Nebo klidně i něco v Brně. Pokud nic nevymyslím, tak asi zvolím gympl ikdyž se ho dost bojím, bojím se, že bych ho nedávala, převážně jazyků na gymplu se bojím a navíc jsi nejsem jistá jestli bych zvládla vejšku. Nemáte někdo nějakou radu? Předem moooc děkuji.
Já bych na Vošku, dceru nedala, v tom věku se těžce rozhoduje, co by mě v budoucnu bavilo. Rozhodně jdi na gympl, dcera také vychází a zaujal ji gympl Educanet Ostrava, byla se tam podívat abyla nadšena. Mám pocit že mají i pobočku v Brně. Tak se tam koukni
z gymplu můžeš jít studovat kamkoliv, ale Voška Tě už hodně omezuje…