Střední škola a testy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Bože to jsou dneska dotazy. ![]()
Ano může. Pokud se neustále na něco vymlouvas a nehodlas si ten test napsat. Tvůj primární cíl je ten test napsat.
A na VS vyletis hnedka, jelikož toto nebude vůbec nikdo řešit, je to jenom tvoje starost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius nepřijde mi jako výmluva, když mi jede autobus po škole a pak až za 3 hodiny. Jde mi o to, že ona sama ten termín už 2× přeložila a my se kvůli tomu museli zařídit a ona nemůže?
- Citovat
- Upravit
Ano, u dcery na škole běžná praxe psát testy mimo výuku. Tak nepřijdou o další výklad. A taky dojíždí. Vám snad končí škola každý den stejně, že ti jede bus každý den po škole?
Příspěvek upraven 01.12.21 v 16:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvoje hlavní starost má být škola. To ostatní, brigády atd, by mělo být až na dalších místech. Učitelka nabídla termíny tak buď ráda. I ona má svůj život a nemůže vycházet vstříc všem a vždy.
Příspěvek upraven 01.12.21 v 16:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelcit píše:
@Cenarius nepřijde mi jako výmluva, když mi jede autobus po škole a pak až za 3 hodiny. Jde mi o to, že ona sama ten termín už 2× přeložila a my se kvůli tomu museli zařídit a ona nemůže?
Což když dolozis, tak to učitelka naprosto ignoruje co? Potom na ni podej stížnost u vedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Murka tak na brigádu musím abych do té školy vůbec mohla, ale o to mi nejde.
Jde mi o to, že ona nám dala termin v patek, vsichni jsme souhlasili nakonec a ona prisla hodinu před, že nakonec v pondělí a v pondělí přišla s tím, že v úterý.
- Citovat
- Upravit
@Cenarius ukazovala jsem jí spoje na autobus a nezajímalo jí to. Myslela jsem právě, že díky tomu by to mohla pochopit. Chápu, že když někdo hákuje, tak to potom jo, ale kdybych mohla, tak do té školy jdu.
- Citovat
- Upravit
Bud studujes nebo pracujes. Ver mi, ze ucitele nezajimaji tve problemy (brigada, konicky, rodiny, spoje atd.). Sami maji dost svych problemu. Tebe taky nezajima, ze ucitel jezdi na 7, aby stihnul napsal znamky, nebo ze odpoledne ci po vecerech misto relaxu opravuje pisemky. ![]()
Mimochodem - kdyz jsem jezdila na praxi na 7, taky nikoho nezajimalo, ze musim vyjizdet v 4.4o a 3× prestupovat. Kdyz jsem mela na 7 skolu, prijela jsem do ni v 5:4o a cekala na vyucovani. ![]()
Abys pochopila, tak domluvit se se studenty je problem. Jeden ma problem s dopravou, druhy musi hlidat sourozence, dalsimu se hadaji rodice, dalsi ma brigady, dalsi ma sport, dalsi ma kamarady, atd, atd. Kolik toho slychame, ze to fakt neni mozne. ![]()
Takze se seber, zatni zuby a venuj se skole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 mě spíš vadí, že někteří s tím nemají absolutně žádný problém a jiní ano
- Citovat
- Upravit
@Nelcit Vitej v zivote. Jsou lidi a lidi. Taky mas prodavacku, ktera ti bez problemu poradi, a jina je otravena i z toho, ze prijdes do kramu. Nektere urednice chteji deset papiru k jedne veci, jine staci jeden uplne k tomu stejnemu. Nektery doktor ti nenapise recept aniz bys neprisla, jiny ti ho posle a staci mu jen zavolat. Toto uz je o lidech. Nekdo sve praci venuje svuj volny cas, jiny ani o minutu navic nez musi. Proste to respektuj, ze nekteri ucitele ti vyhovi, jini ne. ![]()
Ze sve zkusenosti - tem, co maji plno pro nas vymluv, tak to dame vic vyzrat nebo tak nepomuzeme (i u matury) jak tem, kteri bez problemu prijdou v dany termin bez reci a prizpusobi se. ![]()
Skola pripravuje na zivot. Tudiz budoucimu zamestnavateli taky bude jedno, ze ti jede autobus za dve hodiny, kdyz bude potrebovat prescas. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 jsem ráda, že to píši za kamarádku ( stydí se ), když to tak vidím😃
- Citovat
- Upravit
@Nelcit Jako takhle, chaou obe strany. Mi taky vadilo vstavat brzo a „marnit“ cas cekanim na autobus nebo na skolu. Dalsi vec, ze kdyz jsme koncili v 11.3o, vsichni nadseni a ja cekala do 13 hodin na autobus, protoze jsem poledni nestihala a driv nic nejelo. Takze chapu. 🙂
Ale kdyz bys to videla z pohledu ucitele, tak zjistis, ze slysis porad to stejne dokola, porad podobne vymluvy, atd.
A pri distancni vyuce to byly tak stejne vymluvy, ze to uz bylo nasi. ajici. Plus paradox je ten, ze dnesni mladez umi perfektne s technikou, ale na distancni vyuce bylo tolik technickych problemu, tolik lidi bez internetu nebo dokonce bez mobilu. ![]()
A jeste jednu perlicku pridam - kdyz jsem studovala, tak se jednomu uciteli narodilo dite. Shodou okolnosti se spoluzakovi narodil bracha plus mimus ve stejnem case. A co myslis - spoluzak mel ulevy, protoze ho ucitel strasne chapal, jake to je, kdyz dite v noci breci, ze se nevyspi. Pritom moc dobre jsem vedela, ze ten spoluzak mel na spanek klid. Ale i presto mu ucitel delal omluvy typu - nemusis psat pisemku, tebe nezkousim atd. Totalne ho obhajoval, pritom kazdy mel starosti taky dost. Mimochodem ja byla v prostredi hadajicich se rodicu a taky rvouciho ditete do skoro pulnoci, taky nespala, vstavala ve 4 rano a nikdo se me na nic neptal. A to mi prijde horsi, nez kdyvam ucitelka porouci terminy. Protoze vas aspon bere stejnym metrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, 3 týdny jsem byla doma kvůli covidu. Přišla jsem o 3 písemky do školy, 2 jsem si dopsala. Tu poslední jsem si napsala dnes v 6:30 ráno. Může mi učitelka dát písemku mimo školu? Měla právě hrozný problém s tím, že bych si to dopsala o hodině ( ne jen semnou, ale i s ostatními ). Spoustu lidí od nás ze třídy po škole prostě nemůže čekat hodinu na to, aby si dopsali test a pak šli domů ( brigády, autobusy nejezdí také každou hodinu ). Navíc nám ten test po škole už dvakrát zrušila. Může mi kvůli tomu dát N v pololetí? Děkuji.