Streptokok v pochvě potize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.9.23 11:04

Streptokok v pochvě potize

Ahoj, mám potvrzeného streptokoka v pochvě. Začalo to pálením a přidalo se velmi časté nuceni na močení. Moc je v pořádku. V noci chod I'm co hodinu. Antibiotika augumentin nezabrali. Je tu někdo, kdo se streptokoka v pochvě zbavil?
Jsem zoufalá. Mám oslabenou po porodu imunitu a kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
5.9.23 12:31

Lichorerisnice v kapkach pomáhá. Ale musí se brát dlouhodobě, tak 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.23 14:57

Díky, beru. Ale zatím tak 3 dny. Nevíte zda se toho dá zbavit úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
6.9.23 10:48

Udělali ti citlivost tvého kmene na ATB, které ti nasadili? To je velmi důležité vědět. protože jestli ne a kmen byl na ta ATB rezistentní, tak ti moc nepomohli a měli by ti otestovat citlivost na jiná ATB. Pak bys měla po akutních potížích velmi rychle a začala bys s doplňkovou léčbou. Udělali ti autovakcínu po léčbě? Dál pomáhá nasadit protikvasinkou dietu, posilovat celkově imunitu, vkládat třeba gynellu floru, užívat lichořeřišnici z pupenů v kapkách, užívat manozu, aby se v močáku pokud možno neuchytávaly další bakterie. Plus třeba najít nějaké bylinky, které streptokoka potlačují.
Ještě dodám, že úplně se ho asi nezbavíš, protože je běžnou součástí mikroflory, jen se nesmí přemnožit. To pak dělá tyto potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.23 14:08

Díky za příspěvek.
No gyndarka mi právě potvrzovala, že mi antibiotika předepisuje na základě citlivosti na tento kmen.
Ale při braní, a ani po dobrání jsou necítila. zadnou změnu. Naopak se to postupně zhoršovalo. Takže pořád patram, čím to může být. Na urologii vše ok. Dnes mi dělala nové stery zda tam ještě streptococca uvidí a pokud ano, tak jsme domluvený má autobakcine. I když teda antibiotika. falsi už brát moc nechci. Pokud nepomohli tyto. Dostala jsem i od uro prášky. na hyperaktivní moc. Mrechyr. Abych to zvládala aspoň v noci. Protože to nuceni je šílené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.23 22:28

Tak mám za sebou první noc a den s léky Mictonorm a je to teda o 90 procent lepší než když jsem je neměla. Můžu zase začít normálně fungovat a starat se o děti. Předtím to bylo šílené. Hlavně skrz tu noc. Spala jsem několik dní jen hodinu/dvě a byla vyřízena. Bohužel jsem musela. prezsat kojit, ale lepší než zhroucena matka. Čekám na výsledky streptokoka, zda tam stále je a pokud ano. Budu s doktorkou domlouvat augobakcinu. Pokud ne, tak opravdu už nevím čím to bylo/je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí