Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jaké! Já neměla menstruaci kvuli stresu i 3/4 roku, to jsem byla v zahraničí a když jsem se vrátila, řešila jsem to s gynekologem, vyvolávačky nepomohly, pak mi pomohla až akupunktura.. Za rok se to stalo zase, nepřišla mi MS před státnicemi, pomohla jsem si opět alternativně, až mi opadl stres. Poradím ti - kup si v lékárně ženský čaj, odstraň príčinu stresu a čekej..
Jojo, stres ma na cyklus obrovsky vliv… ja kolikrat menstruovala pravidelne jen o prazdninach a o vanocich
jednu dobu neprisla ms snad rok, kdyz jsem mela v praci fakt psycho sefa. Vzdycky pms bylo ale krev nikde. U gyndr vzdycky prisli na to, ze mam delozni sliznici tak akorat na odmenstruovani, ale spustit se to ne a ne, tak mi vzdycky pichli agolutin a bylo to. Takze jo, dej tomu cas a ms se zas objevi, kdyby to trvalo a nic se nedelo, tak gyndr a ten te vysetri, prip. pichne agolutin a zas to bude cajk ![]()
Já mám. Loni jsem pracovala v jedné firmě pod neskutečným tlakem. Taky jsem nedostala MS, nakonec se mi cyklus natáhl na 55 dní, to je zatím můj rekord
asi po 10 dnech po vynechání jsem šla k doktorce, ta potvrdila, že těhotenství nevidí (mezitím jsem si udělala X testů, těch peněz, co se v tom utopilo
) píchla mi vyvolávačku a ještě nějaké 2 týdny trvalo, než MS přišla. Ale dorazila
nestresuj se, pokud to jde, ono se to pak o to víc zpozdí