Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když vyléčíš kvasinky, tak ještě nějakou dobu trvá než se sliznice obnoví a zahojí. To prostě bolí. Příště si dejte delší sexuální pauzu.
Můžeš být ještě podrážděná, nebo jsi stažená - protože jsi dyl neměla sex, nebo můžeš být nedoléčená a podobně. To může mít tisíc a jednu příčinu. Ale pokud tě to nepalilo po styku, nelamala bych si s tím hlavu.
Co znamená „vyléčila kvasinkovou infekci“? Když dobereš antimykotika, je opravdu velmi vhodné nasadit ještě na pár dní vaginální laktobacily. Hlavně se má léčit i chlap. Pokud je sex nepříjemný, je lepší zajít znova k doktorovi.
@Azeretereza
Po styku mě to pálí snad ještě víc:(
Zkusíme asi koupit nějaký lubrikační gel a uvidíme
@7.straka
Logicky se léčil i chlap a dr mi předepsala mastičku, kterou jsem si zaváděla týden.
@Anonymní píše:
@Azeretereza
Tak jste to uspěchali a ještě jsi nebyla zahojená. Pokud kupujete gel poprvé a nemáš vyzkoušený, tak bacha, aby ti sednul.
@Anonymní píše:
@7.straka
Logicky se léčil i chlap a dr mi předepsala mastičku, kterou jsem si zaváděla týden.
V pořádku. Šla bych k dr. jestli se to bude opalovat.
@Anonymní píše:
@Azeretereza
Tak to už je problém, nevím jestli gel na to pomůže, ale řekla bych, že spíš nejsi úplně dolecena. Já většinou poznala mykózu přesně tak, že mě to po sexu neskutečně pálilo. Normálně mě nic nepálí ani nebolí.
Ahoj holky, mám na vás otázku
Před zhruba 2 dny jsem vyléčila kvasinkovou infekci a měli jsme dnes s přítelém styk a nevím co jsme udělali špatně, ale hodně to pálilo při proniknutí.:((
Nemyslím si, že jsem nebyla dostatečně zvlhlá, ale i to je možné