Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když sem brala kortikoidy tak mě jeden měsíc menstruace úplně vynechala.
Říká ti něco gynekologie? My tě asi na dálku úplně nevyšetříme…
Týden není žádný drama, může se stát
Může se to stát a může se to stát i na 2-3 měsíce, může se i stát, že ti ji budou muset vyvolat injekci do zadku. Tak ještě počkej nebo počkej do dalšího cyklu a nebo běž k lékaři. Jako co my ti poradíme…
Mne stres posunoval termín ms. A pokud se přidalo třeba nechutenství v období smutku, tak tím víc…
Snažíme se o miminko, ale nedaří se. Mám anovulační cykly. Mám za sebou jednu neúspěšnou dávku tamoxifenu. Prý ovulace neproběhla. Měla jsem 12 DC folikul 8 cm a sliznice nízká. Mám užívat utrogestan. Začala jsem ho užívat 16dc 7 dní. Do toho jsem užívala gynex, inositol, pupalkovy olej a ještě od cca 30 DC jsem brala antibiotika. Dnes 30dc cyklu a nic, test negativní. Může směsice léků toto vyvolat? Co udělat proto abych to dostala.
Ahoj holky, měla jsem v únoru/březnu šílených pár týdnů… Jenom ve zkratce. Umřela mi milovaná babička, pohřeb, potoky slz.. Sama jsem byla hrozně a dlouho nemocná, brala jsem koktejl léků, dvoje antibiotika, kortikoidy, Lexaurin… Teď už jsem v pořádku, fyzicky i psychicky ok, žádné léky už neberu, ale čekala jsem menstruaci už před týdnem a nikde nic… Těhotenství absolutně vyloučeno. Můžou to léky/nemoc/stres úplně zablokovat? Kdy s tím začít hystercit u Dr?