Stres, arytmie a krvácení mimo cyklus

1907
26.7.12 19:24

stres,aritmie a krvaceni mimo cyklus

Ahoj, muzete mi nekdo prosim rict, co vsechno dokaze stres? Mame se stehovat-na muj popud.Jsem ve stresu pac poprve v zivote budu s chlapem a ditetem sama.Vzdy kolem me ne nekdo byl velka rodina, 3 r souziti s jeho rodici… mam strach jak to budem zvladat jak spolu budem vychazet pac posledni dobou sel nas vztah do kelu… Od pondelka mam pocit aritmie.Jako by mi vynechavalo srdce nebo jako by se prevracelo. Nevim jak to presne popsat.Sem tam mi to vyrazi dech nuti me to kaslat. Byla jsem i na pohotovosti, ale kdyz natacely EKG tak jsem zrovna ten „pocit“ nemela takze jsem odesla s lekem Egilok (musim rict, ze mi behem asi 30min namerily pokazdy jiny tlak) a stim ze to asi nic nebude. Navic jsem vcera zacla brat vitaminy Milgamma a zacla jsem spinit.Muze to mit na svedomi stres nebo ty vitaminy? Ach, jo mam i strach abych to semnou neseklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
435
26.7.12 19:29

Stres dokáže opravdu hodně. Snažila bych se ho na tvém místě minimalizovat, protože tím nic nevyřešíš a za půl roku se můžou objevit velké zdravotní problémy, o kterých teď nemusíš ani tušit. Pokud máš stres „jen“ z toho, že budete s chlapem a dítětem sami, tak to zvládneš. Já patřím mezi ty, které jsme odkázané pouze na sebe a manžela. Pomoc od rodiny žádná, pouze občasná návštěva a myslím, že je takových holek hodně. Ano, je to tempo, je to občas na „palici“, odpočinek je vlastně pouze když dítě spí, ale určitě se to zvládnout dá. Ale záleží taky jak jsi na tom teď. Pokud jsi zvyklá, že je s Vaším dítětem půl dne někdo jiný a máš spoustu času pro sebe, tak to asi velká změna bude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
26.7.12 19:38

Nene, o malou se staram sama i kdyz bydime s jeho rodici s babkou se spis jen potkame v chodbe. Je to takove, ze mam strach co kdyz se nam tam nebude libit a on mi to bude vycitat, ze s trreba uz nemuzem vratit k rodicum a celkove mam strach co na to jeho rodice a sourozenci co si asi mysli pac vim, ze me moc nemusi… tomuhle stavu predchazela uplna euforie ze se budem stehovat.Pak jsem zacla pochybovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.7.12 19:42

Tak to v pohodě zvládneš, začátek bude těžší tou novou změnou, než si trochu zvykneš kde co máš a tak, ale bude to v pohodě. A proč se vracet k rodičům? Myslím, že už jste rodina a zvládnete to. A mysli pozitivně, třeba se i vztah mezi Váma zlepší. A jediné co radím z vlastní zkušenosti, sama se to i učím pořád, vykašli se na to, co říkají ostatní. Často to může být i provokace, závist. Tohle se mi potvrdilo u jedné kamarádky, pořád vykládala, jak oni tohle a tamto a všechno lepší než my, já už měla i výčitky sama sobě a nakonec jsem zjistila, že mám bezvadného chlapa, bezvadnou rodinku a ona je ta, která je v koncích, jak se sebou, tak s manželem. Takže na veškeré řeči kolem se vykašli a dělej jak to radí rozum i srdíčko tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
26.7.12 19:46

Tak doted jsme nemusely platit najem jen jsme prispivaly na eletriku tak se bojim pokud bychom to nezvladaly kam by jsme sly. Az se odstehujem, tak uz budu mit od nich klid :-)doufam teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.7.12 19:51

Hodně záleží na tom, kolik Vám bude zbývat peněz po zaplacení všeho. Ale dá se vyjít i opravdu s málem. Hodně rodin, když je jeden doma s dítětem žijí od koruny ke koruně, tak to je. Ale nemyslím si, že je to velká hrůza, pokud má chlap stálý příjem. Možná se budete muset uskromnit, ale zvládne se to. My máme jedno dítě, bude mít tři roky a těším se teda, že nastoupím do práce, aby jsme si trochu polepšili a pak plánuju druhé, ale kdybych třeba navazovala, tak to taková sranda u nás nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.7.12 20:06

To srdíčko je z nervů…určitě :)… znám to moc dobře…já ze stresu (z nervů) nemohla ani dýchat kolikrát a padla sem až do mdlob…ale to byli ty panické stavy… :( akže se dej do kupy…aby to na tohle nedošlo bylo to strašný…a to že budete sami to je přece jen dobře:ú budeš si moc dělat vše podle sebe apod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.7.12 20:12

@alexxa Ten pocit „arytmie“ mívám taky. Je to fakt arytmie??? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.7.12 20:25

Babulka není…to je od páteře to přeskakování…:)mívá to každej třetí člověk…dělám masérku…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
26.7.12 20:25

A vim že to je od toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.7.12 20:30

@Luciet2 Uff, to jsem si oddychla, protože já tohleto mívám taky, a to i když nejsem ve stresu. Ale stresy mívám taky, to je fakt. Takže se nejedná o srdce, jo? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
26.7.12 20:51

Co takhle zopakovat si pravopis, třeba se Ti pak udělá lépe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.7.12 20:58

@Fassatka Já myslela, že se zakladatelka ptala na něco jiného a ne na pravopis. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
27.7.12 08:15

@Fassatka urcite me v takove situaci zajima pravopis…
@Luciet2 s pateri mam problemy ale ze by to zpusobovalo i toto? NO dneska si zacvicim nejake ty protahovaci cviky, popripade i zatancuju a snad mi bude lip. A snad to se mnou nepklepne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
3.8.12 11:46

@alexxa Ahojky.
Já se s takovými příznaky potýkám už 11let.
Bušení srdce, arytmie, pocity jako, že mi srdce přestává bušit atd.
Je to velice nepříjemné, ale je to prý všechno od nervů.
Na vyšetřeních jsem byla, jediné co mi zjistili byla mírná nedomykavost chlopní. Ale to je prý normální.
Před půl rokem jsem zjistlila, že jsem těhulka, tak mi začalo být dobře.
Bohužel jsem o miminko přišla v pátém měsíci a moje problémy začali po 4týdnech po porodu znovu.
Takže se opět chystám na všelijaké vyšetření atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí