Střeva a problémy

Anonymní
23.9.24 10:07

Střeva a problémy

Ahoj, obracím se zde s problémem, který mě trápí se střevy.
Minulé pondělí jsem začala mít průjem a bolesti a křeče v podbřišku na obou stranách.
Byla jsem u Dr., krev v pořádku, moč v pořádku, výtěry ze zadku taky v pořádku. Dle pohmatu Dr vyloučila slepé střevo. Napsala mi algifen na bolest a doporučila Hylak a imodium - to už neberu. Beru meteospasmyl a probiotika.
No je to týden, průjem ustal hned v úterý, několik dní jsem nebyla vůbec na velké, což sem brala, že není taky co. A zhruba od pátku vypadá má stolice tak, že jsou jí jen malé kousky a obalené hlenem a nemám pocit dostatečného vyprázdnění ( omlouvám se, za popis). Stále mě pobolívají střeva, více na pravé straně. Ve střevech mi téměř pořád škrundá, teplotu nemám, chuť k jídlu mám. Snažím se jíst ještě dietněji.
Nemá někdo zkušenosti? Hlavně mi přijde divný ten hlen, k dr. se dostanu nejdříve ve středu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
23.9.24 10:22

Asi bych šla rovnou na gastroenterologii. Udělají vyšetření a budou vědět víc. Je to nepříjemný, ale potřebný. Nějaký algifen u obvodní toho moc nevyřeší. Ona tě tam nakonec stejně pošle, až vyčerpá svoje možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 10:28

Děkuji za odpověď.
Ale na gastro mě taky nikde rychle nevezmou ne? Mám třeba žádanku na gatroskopii a když sem si na konci srpna volala, vezmou mě až 1/11 :?

• Citovat
  • Upravit
1378
23.9.24 10:36

Objednací doby jsou dlouhé no, ale zkus tam zavolat, vysvětlit problém a třeba Tě vezmou dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 10:41

No zkusím zítra ještě PL, je tam odpoledne.
Napadá mě, mám třeba s sebou vzít vzorek té stolice?

• Citovat
  • Upravit
1823
23.9.24 10:44

Ten vzorek měl napadnout obvodní. Už jste mohly něco vědět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 10:45
@Pe.M.1 píše: Více

Tak dělala mi výtěr ze zadku, asi předpokládala, že to stačí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
408
23.9.24 10:51

Muzes vyzkouset psylium
odkaz
změkčuje stolici a zároveň zvětšuje její objem. Tím napomáhá správnému a snadnému vyprazdňování, což je důležité při tuhé a nepravidelné stolici, diskomfortu v oblasti konečníku, v těhotenství, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 12:15
@Anonymní píše: Více

Teď jsem jí ještě volala a mám si dát Zaječickou hořkou, že to je prý normální :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex