Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Asi bych šla rovnou na gastroenterologii. Udělají vyšetření a budou vědět víc. Je to nepříjemný, ale potřebný. Nějaký algifen u obvodní toho moc nevyřeší. Ona tě tam nakonec stejně pošle, až vyčerpá svoje možnosti.
Děkuji za odpověď.
Ale na gastro mě taky nikde rychle nevezmou ne? Mám třeba žádanku na gatroskopii a když sem si na konci srpna volala, vezmou mě až 1/11 ![]()
Objednací doby jsou dlouhé no, ale zkus tam zavolat, vysvětlit problém a třeba Tě vezmou dřív.
No zkusím zítra ještě PL, je tam odpoledne.
Napadá mě, mám třeba s sebou vzít vzorek té stolice?
Ten vzorek měl napadnout obvodní. Už jste mohly něco vědět víc.
@Pe.M.1 píše: Více
Tak dělala mi výtěr ze zadku, asi předpokládala, že to stačí ![]()
Muzes vyzkouset psylium
odkaz
změkčuje stolici a zároveň zvětšuje její objem. Tím napomáhá správnému a snadnému vyprazdňování, což je důležité při tuhé a nepravidelné stolici, diskomfortu v oblasti konečníku, v těhotenství, apod.
@Anonymní píše: Více
Teď jsem jí ještě volala a mám si dát Zaječickou hořkou, že to je prý normální ![]()
Ahoj, obracím se zde s problémem, který mě trápí se střevy.
Minulé pondělí jsem začala mít průjem a bolesti a křeče v podbřišku na obou stranách.
Byla jsem u Dr., krev v pořádku, moč v pořádku, výtěry ze zadku taky v pořádku. Dle pohmatu Dr vyloučila slepé střevo. Napsala mi algifen na bolest a doporučila Hylak a imodium - to už neberu. Beru meteospasmyl a probiotika.
No je to týden, průjem ustal hned v úterý, několik dní jsem nebyla vůbec na velké, což sem brala, že není taky co. A zhruba od pátku vypadá má stolice tak, že jsou jí jen malé kousky a obalené hlenem a nemám pocit dostatečného vyprázdnění ( omlouvám se, za popis). Stále mě pobolívají střeva, více na pravé straně. Ve střevech mi téměř pořád škrundá, teplotu nemám, chuť k jídlu mám. Snažím se jíst ještě dietněji.
Nemá někdo zkušenosti? Hlavně mi přijde divný ten hlen, k dr. se dostanu nejdříve ve středu.