Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Můj magneticko rezonančně rentgenový pohled říká, že je mezi námi železná stěna a nelze tě tedy na dálku vyšetřit. Jdi k doktoru.
@Anonymní píše: Více
Jestli se ptáš, co jsou střeva, tak jsou to takový trubky, co máš v břiše. Jestli se ptáš na svoje příznaky, jdi k lékaři. Průjem, zácpa a bolest jsou příznaky, které bys měla konzultovat s lékařem a nesvádět na psychiku.
Dobrý večer, nezlobte se, ale proč nezajdete k lékaři? Raději jit desetkrát zbytečně, než tady spekulovat na fóru a neco zanedbat. Doktor vám určí diagnózu a budete v klidu, dostanete léky a dostanete se z toho. Hezky večer ![]()
Já už u něj byla a poslal mě domů s neurolem takže asi tak…
Proč ve všem vidíš Heduš, ikyby to tak bylo myslíš si že člověk s psychickými problémy nemůže být vazne nemocný?
@Anonymní píše: Více
Delal vám předpokládám testy na nějaké bakterie? Pokud tam nic nenašel, tak bych šla cestou psychologa a trochu víc zacala řešit tu psychiku, ta děla s tělem hodně. Ja mela neustále střevní problémy u státnic a pak to přešlo. ![]()
@Tarena píše: Více
Mně už na Heduš stačí titulek:)
Ale vždycky se někdo chyti ![]()
@Svetluska55 píše: Více
U tebe je mi to jasne. Ja se ptala zakladatelky, jak vi, kdo je Hedus a jak vi, ze tu Hedus porad neco pise ![]()
Ahojte trápí mě ty moje břišní problémy vím že si za to můžu sama svojí psychikou ale trápí mě střídání průjmu teď zase zácpa a bolí mě pořád konečník nevíte co to je?? Já zase umírám strachy z nejhoršího?