Sešitý meniskus znovu prasklý?

Anonymní
19.1.25 11:07

Sešitý meniskus znovu prasklý?

Ahoj holky, tak nějak se jdu zeptat, zda se někomu nestalo něco podobného. Jsem 3/4te roku po artroskopii kolene, kde mi sešívali meniskus. Dlouhá rekonvalescence, ale po dvou měsících již ok. Normálně chodím, běhám, koleno jde i So tureckého sedu a podobně. Pokaždé, ale v pulcd cyklu se začne koleno ozývat. Přijde vám to normální třeba kvůli změně hormonů? To samé, když má být změna počasí. Nicméně sem tam mi luplo, dle Dr normální, což je fakt občas Lipně i to zdravé. Minulý týden jsem si ale nohu protahovala a ono koleno luplo trochu v jiném místě než obvykle. Nemám žádný otok, žádnou vyloženě rezavou bolest nebo tak, ale mám nepříjemný pocit, že mi znovu meniskus třeba praskl. Není to blbost, když nebyl žádný úraz nebo prudký pohyb? 🙈 Jsem samozřejmě zase v tom svém období v pulce cyklu, kdy to vše cítím jinak..nevím teda jestli plašit a letět k Dr, nebo to nechat zatím být. Nemám totiž jak říkám žádný otok a tak podobně… normálně chodím, ohýbám jen s tím divnym pocitem v koleni, že už to od lupnuti není zase ono.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Poradna očního lékaře