Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pises, ze je narocne do ni dostat jidlo. Nikdy bych diteti, kteremu neni dobre, nenutila jidlo. Pit by mela, kdyztak po troskach. Na nadymani bych koupila neco v lekarne. S popisem situace - ze je po strevni viroze a stale ji boli bricho, nadyma se.
A jake jidlo ji davas?
Hezký večer, jdu se Vás zeptat, zda jste to někdo měl či u dětí.. Dcera, teď ji bude 5 let.. V pondělí mi zvracel cca půl dne.. Sotva v sobě udržela lžičku čaje.. Potom se to trošku zlepšilo.. Jinak už dřív, jídlo bylo náročné do ní dostat, byla bledá, prostě šlo vidět, že ji není úplně nejlépe.. Týden bolest ouška, občas si stěžovala, byla kontrola, vše v pořádku.. V pondělí začala.. Potom se to zklidnilo, místo zvracení, zvýšená teplota.. Byly jsme u dětské.. V úterý lékař, crp 73 náhle bolest ouška, špatně slyší - orl opět vše v pořádku.. Dcera bez teplot, nezvrací, špatně slyší ale, ale nadále bolí bříško.. Jestli za den mi to řekne.. 8×? Jídlo do ní dostat je náročné, pití též.. Je stále bledá. Stolice se začíná zlepšovat.. V pátek ve 3 ráno začal zvracet syn.. Po chvíli já a ráno muž.. Syn je v pohodě, ale asi taky trošku bolí bříško, tak toho tolik nesni, ale je na tom lépe.. My s mužem jsme byli v pátek ko.. V pátek jsem ještě musela jet s dcerou na konotlru orl.. Dostala nakonec kapky, ale nic tam v pušku nemá, pokud se to nezlepší přes svátky, 3.1. Kontrola a pro foukne ouška.. Já mám stále trošku žaludek na vodě.. Ale dcera v noci mě budí, že ji bolí stále bříško.. Nemáte, či vaše děti něco podobného? Ráda bych ji chtěla nějak ulevit.. Jídlo je náročné do ní dostat, pití též, je bzry unavená, ale dětská nám nic nedala, že zkoušet dávat jídlo.. Jinak nic.. Jde vidět, že stále není v kondici, je bledá, bez nálady.. Myslím si, že měla nějakou tu střevní virózu, kterou jsme měli teď všichni - předala nám a stále ji bolí to bříško, protože když si uleví, tak Teda.. Že by prdiky voněli else říct nedá.. Ne tě rady co alespoň na to? Jak ji pomoct, ulevit? Myslím si, že může mít ještě žaludek na vodě, větry.. Děkuji všem moc ♥️