Drobná uzlinka na krku dítěte

Anonymní
21.12.24 18:31

Drobná uzlinka na krku dítěte

Ahoj, máte zkušenost, že by vaše děti měly na krku nějakou hmatnou uzlinu? Nikdy mě to nenapadlo zkoumat, ale synovi jsem dneska prohmatala krk a našla jsem jednu maličkou uzlinku na straně, tak do půl centimetru, já vím, že na krku taky takové už roky mám, manžel také, ale nevím, jak je tomu u dětí (2,5 roku). Někde jsem četla, že do 1,5 cm je to ok. Mám černé myšlenky, poslední dobou si stěžuje na bolest kolene, nohou a dneska z ničeho nic 38,5 teplota a od podání nurofenu zatím nic.. Tak tomu moc nerozumím. Nemáme s těmahle jednodenníma teplotama zkušenost.. Děkuju za každou vaší zkušenost..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.12.24 10:18

Prohmatávala jsem děti denně, když mi dali diagnózu týkající se krku a boule :kytka: Uzliny měly, ale doktorka mě zklidnila, že to je normální. Pokud jsi vyděšená, zajdi za lékařem, ať máš jistotu a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.24 17:46

@JaneWalker Moc děkuji za vaší odpověď a doufám, že jste v pořádku. Já ze všeho šílim a když si vyhledám bolest nožiček, uzliny a bezdůvodné teploty, vyjede všude leukemie. Já vím, radši nic nehledat, ale člověku to nedá.. :(

• Citovat
  • Upravit
1729
27.12.24 18:58

Syn má malou uzlinku taky a vždy před a při nemoci se zvětší. Poznám tak, že na něj něco leze ještě než začne chrchlat :mrgreen: Jinak hubené děti je mají vidět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
9.1.25 22:20

Myslím, že to buď v pohodě. U nás taky měl syn uzliny když procházel nachlazení. Asi s nejakym virem tělíčko bojuje.
Zkontroluj za týden a uvidis zda se menší. Kdyby náhodou vždy můžeš k lékaři skocit, popř zavolat. Ale když boli koleno to znamená že ho bolí kosti asi něco na něho leze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí