Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@nezdula zkus během kojení z pravého prsu odsavackou stimulovat ten levý, mělo by to pomoct zvýšit produkci mm i v tom levém.
Svistice - No byla jsem za dr a prý je hladový..máme dokrmovat než se dojí..malýmu je příští týden 2 měsíce a on mi teď vyžahne i 210ml..jsem z něj zoufalá..tohle nemůže být snad ani normální..když slyšim jak starším dětem stačí těch 150ml a náš tohle :/ s flaškou už jsem musela zasáhnout..jemu to ode mě nestačí ani náhodou
Svistice - byli jsme u dr. A pry je hladovy, tak mam kojit doku saje a pak zdelat 120 beby a pry az se doji tak budem vedet. Zkousela jsem i odstrikat. Jenze malej rano vyzahne i 220ml. Coz mi prijde sileny teda
nevim jak ho zasytit uz
Dobré ráno! Potřebovala bych poradit a dovysvětlit nějaké věci ohledně kojení. Sice jsem druhomatka, ale úplně tápu (dlouhý věkový rozdíl mezi dětmi). Podle Dr přibírá sice trochu méně, ale v pohodě. Porodní váha 3,5, teď posledně na šestinedělní kontrole 4,4.
Miminko měsíc a kousek staré - pije cca 5 -15min, jak kdy - vypije si za tak krátkou chvíli, co potřebuje? Není to málo?
Když dlouho pije, ublinkne si - to je přebytek mléka?
U prvního jsem měla celý rok kojení prsa pevná a těžká, teď vůbec - tvoří se tedy mléko podle potřeby miminka při sání a né už předem?
V jednom prsu mám vzhledově i pocitově více mléka. Jak tedy střídat? Zkouším více přikládat i odsávat, ale efekt žádný.
Čím podpořit/ zvýšit laktaci?