Střídání žluté a průsvitné rýmy

363
29.5.23 12:51

Střídání žluté a průsvitné rýmy

Ahoj holky, už z napisu je jasné na co se ptám. Už asi tři týdny se mi střídá během dne žlutá rýma s rýmou vodnatou. Jsem alergiky astmatik, ale nedávno měl syn syn (6let) něco podobneho, akorát že po ránu měl ještě zalepené oči, 5 dní horečky max 38,5°C, kapala jsem mu antibiotické kapky do očí a do nosu, poté se stav upravil, nicméně je též vedený na alergologii, ale klasické testy mu zatím nedělali. Kašel mu stále přetrvává. Do toho teda se nám oboum během dne střídá suchý kašel s vlhkým.
Zajímalo by mě, jestli střídání žluté a vodnate rýmy a střídavý kašel může být od alergie. :nevim:
Už jsem z toho hotová, protože pediatra a alergolog si ho přehazují jak horký brambor. :zed:
Má prosím někdo zkušenost? Předem děkuji za jakékoliv reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
29.5.23 14:10

Tak prvorade proc je na alergu, kdyz mu nikdo neudelal komplet testy/krve…?

Nacpala bych oba ceckem, na noc k posteli cibule, dychat ty silice fakt pomaha.
Jako dospelak uz bych si prolila nos Donosolem (tyden na zlutou rymu je pro me max).

No ten Fenistil nebo Zodac klidne muzete oba na tyden zkusit :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
29.5.23 14:31

@Lucie_Sx
On už rýmu nemá, na to byl zaleceny těmi lokálními antibiotikami, má jen po ránu přicpaný nos, rýmu mám já a střídá se žlutá s vodnatou. Jemu zůstal jen ten kašel (dle dr. může přetrvávat i 6tydnu),nedavno se osypal a do hodiny mu to zmizelo. Krev mu dělali když byl menší (cca ve4letech), údajně tam nic nebylo, ale prý u tak malých dětí to může být ještě zkreslené. Kožní testy se prý dělají až když jsou ty děti starší. Na alerhu začal být vedený v době, kdy na jaře hodně kychal a nic z toho nebylo, při zátěži kaslal, rýma z přechodu že zimy do tepla, svědění kůže apod. Rýmu mám teď hlavně já :mrgreen:, očí mi slzí z toho, jak vše kvete…

Jak jsem psala rýmu přes den na střídačku mám teď hlavně já, kašel Teda oba, ale já jsem i astmatik a nikdo z dr. mi nedokáže říct, jestli to u alergie může být. Myslím tím hlavně to střídání žluté a průsvitné rýmy během dne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.5.23 14:42

@Kitia1
Tak holt ono vse ma sve hranice a pak uz zbyva jen kristalova koule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek