Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Lucy75 píše: Více
No právě. Už jsem žádala a bylo mi řečeno, že tam nikdo jiný není
@KKK85 píše: Více
Ještě to nebylo pravomocné a otec neřekl že ji chce dát na tábor (měl to nahlásit dopředu) a já jsem s ní jela na chatu, kde jsme byly pozvané. Pracovnice OSPOD řekla že ji mám doložit transakci za ubytování, jinak mi to vytkne u soudu
@Jolis35 píše: Více
to se dělá cestou nadřízeného písemně, i za cenu přidělení jiného Ospodu v sousední pověřené obci…, prostě námitka podjatosti… ne jen to slovně prohodit, to samozřejmě nezabere.
@Lucy75 píše: Více
Psala jsem dopis vedoucí a odepsala, že nevidí žádný důvod ke změně sociální pracovnice. Proto jsem pak psala na krajský úřad
Docela drzá teda, co si to dovoluje? Ona ti nemá co přikazovat, ani určovat. U toho soudu bych její chování zmínila.
@arinecka píše: Více
To jsme i s právničkou zmínili a čekáme na šetření z kraje, protože už to takhle nejde dál. I když ji malá sama řekla že fakt chce vyskočit z okna než aby jela k otci tak ji to nezajímá. Prostě otec je podle ní skvělej. (Říká jak jí dá do děcáku, nesmí se mnou telefonovat, sprostý nadávky,…). Otec roku
Strašný. Vůbec nechápu, proč jí tedy chtěl do střídavky ![]()
Spíš si myslím, že to chtěla jeho manželka. O 11 let starší jak on
A ona má nějaké děti? Jak se k malé chová? To jí nevadí, jak se chová k dceři její vlastní otec?
Ona má 2 dospělé děti. Je jí 51. Spíš si z ní dělá služku. Leží na gauči a nic nedělá. Vyhovuje jí to
Co? No tak to je síla. Chudák dcera teda ![]()
Jo jenže jak jí pomoct? Už jsem zoufalá. A byla nám doporučená psychiatrička
Když to celé shrnu, tak je to případ spíš pro silnou reportáž do televize… Ten telefonát by se u operátora dal dohledat, jako důkaz vyhrožování. V lékařské zprávě je jasně napsáno, že otřes mozku a facky se dějí u otce? Ubývá na váze přesně od doby, kdy je ve střídavé péči? Jak dlouho je vlastně ve střídavé péči?
*lékařské zprávy – otřes mozku, facky, ubývání na váze
*že pracovnice OSPOD je v kanceláři s nejlepším kamarádem ex a všechno ví. A otázky dceři pokládá špatně. „Máš maminku a tatínka oba stejně ráda a chceš s nima být stejně, že?“ Při její diagnóze to prostě nejde
*Bylo to slyšet přes dveře. Myslím že ani není normální, aby mi pracovnice OSPOD volala v neděli do práce a vyhrožovala, že pokud dítě nedám otci na tábor tak to proti mě použije u soudu,… (Bylo to její soukromé číslo a zavolal ji to kolega)
*Ze školy byly taky posudky. I z družiny (chodí jenom když je u něj a platím to já) a soud řekl, že ho zajímá pouze názor OSPODU.
*No právě. Už jsem žádala o změnu pracovníka na ospodu a bylo mi řečeno, že tam nikdo jiný není
*Ona má 2 dospělé děti. Je jí 51. Spíš si z ní dělá služku. Leží na gauči a nic nedělá. Vyhovuje jí to