Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Aries6 píše: Více
Střídavá péče je rok a pokaždé, když se vrátí od otce tak zhubne třeba 2 kila. Vážím jí pravidelně před odjezdem a po příjezdu. Myslím, že v 8mi letech by neměla vážit 24 kg. Minule, když měla otřes mozku, tak s ní otec nikam nejel, zjistila jsem to po příjezdu, když měla bouli na hlavě a modřínu pod okem, jeli jsme na pohotovost a bylo potvrzeno, že otřes mozku tam byl. Když jsem to řekla u soudu, tak to soudce přehlížel a otec se ani nebránil, když jsem řekla, že dostala i facku, protože rozbila skleničku
@Jolis35 píše: Více
incidenty s modřinama a fackama bych vždy hned hlásila na PČR
@Yasmen píše: Více
On jí schovává telefon a nesmí zavolat ani mě
A nemůžeš jí někam do věcí schovat náhradní?
@arinecka píše: Více
Když jsem ji ho dala do ledvinky nebo do aktovky tak on všechno prohledá. Nesmí nosit ani mou aktovku ani oblečení
Co to je za psychopata proboha? Tak co třeba diktafon? Může vypadat jako tužka atd, toho by si nemusel všimnout ![]()
@Aries6 píše: Více
dobrý nápad, vedení úřadů a měst se médií bojí jak čert kříže, není možné, že nelze vyměnit podjatou pracovnici Ospodu s tím, že tam „nikdo jiný není“.. myslím, že by po takovém příběhu média sáhla, jen je správně oslovit a doložit svá tvrzení… občas se bohužel věci pohnou, až se zmedializují…