Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj manžel měli psa, on chtěl aby zůstal s ním, ale bývalka nechtěla a odvezla si ho. Po čase mu ho chtěla jakože dát, ale aby ho mohla pravidelně navštěvovat, tak to nechtěl, ať psa klidně doveze, že se o něj rád postará, ale ona má dveře zavřené, tak si ho nechala. Spíš to byl poslední záchvěv na záchranu vztahu.
@Nell2 No…Oni měli triletej vztah, z toho psa měli dva roky, teď jsou od sebe skoro tři roky, psa viděla párkrát…A chce ji psát… ![]()
@Anonymní píše: Ženy jsem trapná?… Teď se tomu směji, ale včerejší hádka už tak veselá nebyla…
Muž má psa, krásného psa se svojí ex, se kterou byl 3 roky, ta ho rok z toho podváděla s jeho nejlepším kamarádem, přišel na to, rozešli se…
A teď, včera, přišla konverzace na jeho „dítě“ (psa)…
Hádka nastala kvůli tomu, že jsem se dovolila zeptat, jestli se mu ona kvůli tomu psovi ozývá… Odpověděl že ne, ale že on přemýšlel, že ji napíše (pes totiž onemocněl)…
Nejsou spolu od začátku roku 2017 a psa ona viděla tehdy jen sem tam, podle mě, aby mohla vidět i mého chlapaŽeny je tady někdo, kdo toto řešil taky? Přijde mi to dost přehnané. Kdyby spolu byli 12 let, psovi bylo 10,ok…pochopím…
Ale hádat se kvůli tomu, že se zeptám a že řeknu- vždyť je to pes a ne dítě…Kamarádka se takto 2 roky dohadovala se svým mužem, který chodil ke své ex za kočkou…
a v čem přesně je problém? ona se mu kvůli neozvala a on jen přemýšlel, že by jí dal vědět, že je pes nemocný. To ti přijde dost přehnané? a v čem? ![]()
Za mě jsi vyvolala zbytečně hádku a evidentně jsi si v něčem nejistá. Nemá váš vztah spíš jiný problém?
@Keyllah No… možná mám problém, problém s tím, proč by jí to měl psát, když psa spolu měli jen dva roky. Kdyby bylo deset let společnýho soužití jeho, ji a psa…pochopím to…
Absolutně jsem nepochopila, o co ti jde a co se vlastně stalo. Přítel napsal ex kvůli nemoci psa a tys mu za to vynadala? Kde je ta střídavá péče? Pokud ex toho psa x let neviděla, není asi potřeba ji psát, že onemocněl. Pokud si kvůli němu pravidelně píšou, tak si asi holt musíš zvyknout. Jinak fakt stridavku na psa má příbuzná s její kamarádkou. Oficiálně se tomu říká nějak jinak, ale nepamatuju si to. Funguje to v podstatě stejně, jak u dětí, jen bez soudu, prázdnin apod. Prostě se domluví, kdy ho která má, většinou podle různých výstav, výcviku, práce, dovolených…a evidentně jim to funguje.
@chaela Neviděla ho skoro tři roky…Kdyby si pravidelně psali, ok…Ale ona nemá zájem a on jí chtěl psát…
A nevynadala jsem mu, jen jsem se zeptala- proč by si jí měl psát? ![]()
Myslím, že je to normální a nic bych za tím nehledala
přehnaný mi to nepřijde vůbec.
My jsme s ex také měli 2 psy na střídavou péči, a to jsme spolu celkově ani 3 roky nebyli. Bylo to hodně náročný, já jsem to pak utnula tak, že jsme psy rozdělili. Kdyby se mi teď ozval, že chce toho druhého vidět (po několika letech), neměla bych s tím problém, stejně tak jsem zrovna náhodou včera přemýšlela, že bych ráda viděla toho pejska, co zůstal u něj ![]()
@Anonymní píše:
@chaela Neviděla ho skoro tři roky…Kdyby si pravidelně psali, ok…Ale ona nemá zájem a on jí chtěl psát…
A nevynadala jsem mu, jen jsem se zeptala- proč by si jí měl psát?
Potom nechápu hned dvě věci. Proč se diskuze jmenuje „stridava pece“, když ona toho psa jaksi od rozchodu neviděla. A proč to řešíš? Tak psa si pořizovali spolu, a pokud onemocněl nějak těžce, že třeba brzy zemře, tak by bylo fér jí o tom napsat.
Jsi hysterická. Je úplně normální, že by jí napsal, když si to zvíře pořidili spolu…
Já mám taky zvířata, co jsme si pořídili s exmanželem, on se teda nezajímá, ale s jeho mamkou, co je měla hodně ráda, si občas napíšeme, jak se mají, co se povedlo, nepovedlo, když jsou nějak nemocní ![]()
@Anonymní píše:
@Nell2 No…Oni měli triletej vztah, z toho psa měli dva roky, teď jsou od sebe skoro tři roky, psa viděla párkrát…A chce ji psát…
A co jí chce psát? Psa kupoval kdo? Zjevně ona o psa zájem nemá tak co s ní chce řešit ![]()
@Anonymní píše:
@Keyllah No… možná mám problém, problém s tím, proč by jí to měl psát, když psa spolu měli jen dva roky. Kdyby bylo deset let společnýho soužití jeho, ji a psa…pochopím to…
ale měli
je celkem jedno, jestli dva. pět nebo 10 let. jen uvažoval, že jí ze zdvořilosti informuje. Ty jsi z toho udělala problém, který tam nebyl, rozpoutala jsi hádku a chlap asi jen zíral.
Za mě dost zbytečný, nad takový kraviny se fakt povznes, nebo budeš za hysterku a žárlivku ![]()
Upřímně - žárlíš na ni nebo ne? Cítíš se jí ohrožená, nebo obecně jinými ženami z partnerova okolí? Protože z toho, jak o ní píšeš, ten pocit mám, že nejde primárně o psa, ale o hlubší problém ve vztahu. Teď ses jen chytla záminky, jak to ventilovat.
Takže ty si spáchala žárlivou scénu, když si dovolil přiznat pod výslechem třetího stupně, že UVAŽOVAL O TOM, ŽE BY NAPSAL EX?
A ty žárlíš i na toho psa, viď?
Problém máš ty - ve své nejistotě a pocitu, že nejsi dostatečně dobrá, aby s tebou sktuečně chtěl být a ještě to řešíš žárlivoustí a snahou ho kontrolovat.
Hele pořiď si do karantény za 55Kč tuto eknihu a začni si dělat pořádek ve své hlavě.
Ženy jsem trapná?
… Teď se tomu směji, ale včerejší hádka už tak veselá nebyla…
Ženy je tady někdo, kdo toto řešil taky? Přijde mi to dost přehnané. Kdyby spolu byli 12 let, psovi bylo 10,ok…pochopím…
…
Muž má psa, krásného psa se svojí ex, se kterou byl 3 roky, ta ho rok z toho podváděla s jeho nejlepším kamarádem, přišel na to, rozešli se…
A teď, včera, přišla konverzace na jeho „dítě“ (psa)…
Hádka nastala kvůli tomu, že jsem se dovolila zeptat, jestli se mu ona kvůli tomu psovi ozývá… Odpověděl že ne, ale že on přemýšlel, že ji napíše (pes totiž onemocněl)…
Nejsou spolu od začátku roku 2017 a psa ona viděla tehdy jen sem tam, podle mě, aby mohla vidět i mého chlapa
Ale hádat se kvůli tomu, že se zeptám a že řeknu- vždyť je to pes a ne dítě…Kamarádka se takto 2 roky dohadovala se svým mužem, který chodil ke své ex za kočkou