Střídavá péče - nechci, aby měl nárok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
střídavá péče,nechci aby měl nárok
Otec mého budoucího dítěte který se má narodit v prosinci je nevyzrálej hajzlík co se neumí postarat ani sám o sebe a ještě si drze dělá nároky na dítě když mě celý těhu nijak nepomáhal,nedal ani korunu,nezeptal se na malýho,jen vyhrožoval!!Takový hajzl si nezaslouží aby měl na dítě práva,jenže jak to udělat u soudu?Poradte prosím:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
misacek00 píše:
Otec mého budoucího dítěte který se má narodit v prosinci je nevyzrálej hajzlík co se neumí postarat ani sám o sebe a ještě si drze dělá nároky na dítě když mě celý těhu nijak nepomáhal,nedal ani korunu,nezeptal se na malýho,jen vyhrožoval!!Takový hajzl si nezaslouží aby měl na dítě práva,jenže jak to udělat u soudu?Poradte prosím:-(
a má vubec o nějaká práva zájem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo vyhrožuje mi soudem aby dítě mohl vídat,sice mu to moc nevěřim,ale může se to stát že to opravdu udělá!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
misacek00 píše:
jo vyhrožuje mi soudem aby dítě mohl vídat,sice mu to moc nevěřim,ale může se to stát že to opravdu udělá!
V tom případě ale neuděláš nejspíš nic.Pokud je otec tak má na dítě nárok stejnej jak ty i když je to smutné.
Chceš ho uvédst jako otce aby platil alimenty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná by bylo lepší ho jako otce oficiálně neuvést.
A kdyby pak chtěl řešit otcovství soudně, musí do 6. m dítěte - i když to plánují prodloužit na 3 roky… a navíc by ti musel zpětně platit za těhotenství a do věku 2 let dítěte alimenty na tebe i na dítko.
Příspěvek upraven 27.11.10 v 21:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu s tim nejde nic dělat?Nechci od něj nic,on by mi stejně neplatil moc a nebo vůbec a ještě bude mít práva!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je jasný že ho nechci uvést,proto mi vyhrožuje tim soudem!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uveď otce jako NEZNÁMÉHO.
Nebo už máš na matrice toto vyřešené?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jediné co pomuže je domluva mezi Váma.Zkusila bych mu namluvit že dítě není jeho.
I když ho jako otce neuvedeš a nic po něm nebudeš chtít a on nude trvat na testech otcovství tak se musí provédst.
Takže dvě možnosti.Nakukat mu že otec není a popřípadě se domluvit z někým kdo bude tvrdit že otec je on
a snad se naštve tak že to řešit nebude
2(domluvit se s ním že nechceš od něj ani kurunu s tím že tě nebude ani kontaktovat a dítěte se zřekne.
Každej chlap má na dítě opravdu nárok pokud má i zázemí a dost peněz tak muže zažádat i o střídavou péči a soud mu vyhoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markit.Hl píše:
Uveď otce jako NEZNÁMÉHO.Nebo už máš na matrice toto vyřešené?
To nepomuže,vyžádá si testy otcovství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poptej se na socialce, neuvadej ho jako otce. Podle me mu jen dela dobre ti vyhrozovat a brzy ho to prejde. Stridava pece myslim neni v zajmu ditete. A i kdyby ho to nepustilo a chtel se domahat prav u soudu, tak ty budes mit prevahu. Jsi matka, on je nespolehlivy, spatny vliv na dite, budes kojit- samo co nejdele,tak dite musi byt u tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:Markit.Hl píše:To nepomuže,vyžádá si testy otcovství
Uveď otce jako NEZNÁMÉHO.Nebo už máš na matrice toto vyřešené?
To ano, a dělaly by se testy DNA, ale taky by musel platit na ni zpětně jako na těhotnou a do 2 let věku dítěte a alimenty do 18 let nebo do výše studia max do 26 let. Ono si to někteří chlapi jó rozmyslí.. když mají postoj jako má tento.
Předpokládám, že spolu už žít nebudete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s tim člověkem se nedá na ničem domluvit,protože se mu nedá věřit ani kolik je hodin,navíc ho nechci ani vidět po tom všem co mi provedl!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit