Střih na kapsář za postel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4232
25.8.09 20:17

Ivo to záleží kolik toho potřebuješ, největší pálka je ten silnej vatelín.
Jinak mají to skoro v každý galanterii, takže to nemusíš kupovat na těhlech stránkách, to bylo jenom pro ilustraci. V tom Mrázovi ty látky stojí dost málo u slabších bavl je to kole 60,– za metr a hodně tam doprodávaj zbytky, takže to není taková darda.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
25.8.09 20:20

malému budeme pořizovat už velkou postel a chci mu udělat ke zdi něco měkkého,ani tam nechci kapsy.jen jsem nepochopila ten vlizelín,ten se dává přes látku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
25.8.09 20:29

Když děláš ty aplikace tak jo, já ho dávám navrch a i dospod a teprve pak našívám entlem na podklad. Po ušítí tu vrchní část dám pryč. Já bych sem dala fotku toho, co jsem šila pro Lucku, ale nějak se nemůžu dostat do svýho alba na ecards.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
25.8.09 20:34

aha,už jsem to pochopila,to je někdy i na oblečení,pak se to dá odstřihnout.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
25.8.09 20:52

Ono se to s tím líp šije, zkoušela jsem to bez toho a nešlo mi to. Mám to schválený i od jedný švadleny :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.12.09 22:54

Ahojky, mám dotaz - jak mám přišít kapsy? Mám ušitý podklad, ale zasekla jsem se právě na kapsách… Nevím jak je přišít, aby se do nich dalo něco vkládat, ale zase aby jen tak netrčely. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.12.09 23:36

Já to dělám tak, že si založím okraje dovnitř, třeba to přistehuju a pak normálně přišiju tři strany ke kapsáři (nahoře nechám díru :wink: :lol: ) Takže úplně jednoduše…

Asi to vidět nepůjde, ale hodím obrázek mojeho kapsáře - jsou to fakt jen přišité obdélníky.

Já jsem to vlastně dělala tak, že jsem ještě dávala látku i na rub kapsy, takže jsem horní a spodní látku sešila lícem k sobě, převrátila, došila a přišila to na kapsář tak, jak to bylo…

Jak to tak po sobě čtu, nevím, jestli je to srozumitelné… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.12.09 00:26

Angu díky za odpověď. To jsi tam opravdu nedávala žádné záložky do spodních rohů nebo gumu nahoru? A dá se potom do těch kapsiček něco dát? Já měla vymyšlené, že by si tam mohl dát kapesníky nebo knížku, baterku a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.12.09 00:30

Dá se dát v pohodě, já mám v jedné i dětský zásyp a ještě je tam místo. Zítra ho můžu nafotit naplněný a napsat rozměry kapes :wink: (to si ale musím napsat :oops: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.12.09 14:32

Diky Angu, už jsem se do toho pustila, přišila na zkoušku dvě kapsy podle toho jak jsi psala a vypadá to, že to bude dobrý. Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.12.09 15:54

Tak super, zrovna jsem si říkala, že to musím vyfotit, tak už na to kašlu :lol: :lol: :lol: Jestli teda nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
9.12.09 11:15

Ještě jednou mockrát díky, fotit nemusíš, už mám ušito, zkusím večer vyfotit až bude mladej spát (je to narozeninové překvapení) a hodím to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.12.09 17:09

Takže se povedlo? Super… :palec: Jsem zvědavá na foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.6.17 23:07

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli tady někdo má zkušenosti se šitím kapsáře na tábor. Ráda bych prckovi jeden ušila, stroj doma mám, ale moc nešiju… :mrgreen: Koupila jsem kočárkovinu, aby byla o něco lehčí údržba, ale řeším problém, jak udělat elegantně větší kapsy? Třeba na ešus, flašku s pitím a tak… Máte, prosím, někdo nějakej tip? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat