Střih na turky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Střih na turky
Ahoj,
jsem v šití úplný začátečník a chtěla bych synovi zkusit ušít turky (harémky) ve velikosti 86. Nemáte někdo tento střih k dispozici? Klidně i za nějakou úplatu
Případně pokud víte, kde bych našla nějaké střihy na dětské oblečení tak budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobře strihy jsou v ottobre.
Koupila jsem si jeden, kde bylo více druhů na dětské kalhoty, bundy mikiny trička. Mám nějaké podzimní číslo 2014
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.pattistudio.cz/…tobre-2014-4
Mám tohle číslo a zatím dle něj šíji vše.
Když si klikněte u jednotlivých čísel na obrázky, tak je tam dvoustranná i s obrázky jaké jsou v časopise střihy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji skupinu na Facebooku Šikulici, tam je x střihu na různé teplacky i Turky, zdarma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Balatonek píše:
Doporučuji skupinu na Facebooku Šikulici, tam je x střihu na různé teplacky i Turky, zdarma
Presne tak…v souborech je toho spoustu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 Na fleru nic nebylo, psala jsem tam jedné paní co šije, že bych střih odkoupila, ale zatím se neozvala, ale děkuju za tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Balatonek píše:
I já tam jsem, střihů je tam spousta. On by to ten, kdo to koupil, správně posílat dál neměl, je to tuším porušení autorského práva. Nebo by to neměl šířit veřejně. Já bych ti střih udělala z tepláčků, ale na šikulících na stopro najdeš-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Děkuji, poslala jsem žádost o přijetí na FB, tak čekám až mě přidají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit