Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
ptám se jménem kamarádky, jestli náhodou nevíte, kde ostříhat dlouhosrstou kočku v Ostravě. Vyhledávač nám našel jen psí salóny, kočičí ne. Do dvou už volala, zda by jí kočku ostříhali a odmítli, že to nedělají, max stříhají drápy. Existuje vůbec něco takového pro kočky nebo máte zkušenost se stříháním kočky konkrétně? Jde o nárazové stříhání.
Pokud máte konkrétní salón, kde toto dělají, tak mi prosím odkazy posílejte do SZ, ať to admini nesmažou. ![]()
Díky.
Zkuste tady: http://www.info-ostrava.cz/…0/index.html. Ale nezaručuji, já jsem tam nikdy nebyla, jen mi to prohlížeč vyhodil, když jsem hledala, kde se dá ostříhat kočka.
Tady to dělají, ale není to v Ostravě ![]()
http://www.veterinapribor.cz/salon.html
Máme taky dlouhosrstou kočku a chodíme jí jednou do roka stříhat, ale není to nic extra, žédný sestřih jen nám kocoura ostříhají aby si kůže odpočinula. Chodíme s ní na Dubinu u Mobelixu v paneláku, je tam krmivo pro zvířata a stříhání psů, ale kočičáka nám tam paní ochtně ostříhala ![]()
Zkus obvolat vic tech psi salonu. Ja nechavam strihat kocoura taky u pani, co striha psy a taky jsem zkousela obvolavat vsechno v okoli.Ale nejsem z Ostravy…
@Denie Zrovna na Dubině bydlím, cca 10min od Mobelixu, ale nic takového tu neznám
Můžeš prosím napsat adresu nebo kontakt, aby mohla kamarádka zavolat a optat se? ![]()
@Denie Jen tak OT, my máme doma taky dlouhosrstou, ale vůbec by mě nenapadlo ho někdy nechat ostříhat. To by se mělo, aby si kůže odpočinula? Máme Mainského kocoura. Vůbec nevím, že se něco takového dělá u koček, mě tím dnes kamarádka zaskočila, že chce svého nechat nárazově ostříhat ![]()
@Maculinka Jejee kontakt nemám
…Je to u Mobelixu jestli víš když jdeš od Mobelixu směrem ke školce nebo k tomu nově postavenému Lidl dětskému hřišti tak procházíš kolem oranžových paneláku, myslím že je to ještě ulice Jiříkovského, je to tam normálně ve vchodě toho paneláku, a na tom paneláku je nalepená cedule „krmivo pro psy“ nebo „krmivo pro zvířata“ teď nevím, prodávají tam i domácí vajíčka
Je to prostě ten panelák hned na proti Mobelixu jen přes chodník, lidi co v tom baráku bydlí tak mají výhled jen na tu žlutou stěnu Mobelixu
…Jinak my máme Perského kocoura a taky jsme ho nikdy nestříhali, ale vždy po zimě jak pouští zimní srst tak je to hrůza tak ho na jaře ostříháme na krátko na léto a on je taky hrozně spokojený jak mu není horko, dokonce nám po 13letech krásně přibral
…Jinak náš známý střihá pravidelně i svoje krátkosrsté kočky, prý je to fajn že si kůže odpočine a naroste jim krásná nová srst
Ale nevím co je na tom pravdy…