Stříhání psa

27.4.21 14:38

Stříhání psa

Dobrý den, stříhala jsem poprvé doma svého pejska strojkem a udělala jsem mu všude zuby. Nevíte jak to spravit? Nebo jakým způsobem stříhat? Proti srsti? Děkuji za rady 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
27.4.21 14:39

Proti srsti na holo.

• Citovat
  • Upravit
20917
27.4.21 14:58

@Renca291193 ten pes z toho má hrozne trauma, zvlášť před ostatními psy se bude cítit podřadně. Musíte rychle do psího salónu a nechat opravu na odbornících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
27.4.21 15:07
@Cenarius píše:
@Renca291193 ten pes z toho má hrozne trauma, zvlášť před ostatními psy se bude cítit podřadně. Musíte rychle do psího salónu a nechat opravu na odbornících.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.21 15:27

@Cenarius pes z toho trauma nema ja taky nejak ne ale on vypada jak kdyby ho prejela sekacka 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
27.4.21 15:29
@Cenarius píše:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.4.21 16:36

Hele, zuby neřeš. Psovi je to fuk, a ty si zvykneš. Já si stříhám nejmenšího psa sama. Pes je lechtivej, kroutí se u toho jak had, moje nervy. Takže už to neřeším, ostříhám stojkem, co jde vezmu nůžkama a zbytek vem čert.
Pokud to chceš řešit, objednej se do nějakého psího salonu nebo oslov nějakou místní střihačku psů. Oni to nejhorší opraví a příště už běž stříhat rovnou tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.3.23 18:35

Hodonín, Břeclav

Holky nevíte o někom, kdo stříhá bišonky nebo o salónu, kde by bišonka pořádně ostíhali? Dík za zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný