Stropní lišty do bytu?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21593
15.1.19 15:22
@123straka321 píše:
Ahoj, dávali jste si někdo stropní lišty do bytu? Máte nějaké rady/tipy ohledně toho? Případně moc prosím, nemáte fotky, jak to ve finále vypadá? Děkujeme za rady =)

Mas na myslis takove ten anglicky typ?

To totiz zvazuju. Premyslim, ze necham vymalovat, tak mozna to vezmu jednou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
15.1.19 16:25

@warita Úplně nevím, jak to líp definovat. Myslím takové ty dekorativní - ale nejenom mezi podlahou a boční stěnou, ale i mezi stropem a boční stěnou :D… líbí se mi i takové honosnější, zdobenější, ale to se hodí buď na velké staré byty s extra vysokými stropy, nebo do domu. My musíme hledat spíše něco jednoduššího, co nám tn prostor opticky nezmenší. Přemýšlíme i nad podsvícenými, protože ač se mi líbí styl „stará Anglie“, musíme zařizovat spíše moderně, protože máme menší byt. Ale hrozně se mi právě lišty líbí, tak se díváme po něčem viz foto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.1.19 16:57
@123straka321 píše:
@warita Úplně nevím, jak to líp definovat. Myslím takové ty dekorativní - ale nejenom mezi podlahou a boční stěnou, ale i mezi stropem a boční stěnou :D… líbí se mi i takové honosnější, zdobenější, ale to se hodí buď na velké staré byty s extra vysokými stropy, nebo do domu. My musíme hledat spíše něco jednoduššího, co nám tn prostor opticky nezmenší. Přemýšlíme i nad podsvícenými, protože ač se mi líbí styl „stará Anglie“, musíme zařizovat spíše moderně, protože máme menší byt. Ale hrozně se mi právě lišty líbí, tak se díváme po něčem viz foto:

ahoj, my mame taky normalny byt. Ja nemyslim, ze to ten strop snizi. Strop zustane stale stejne vysoky, jenom to takrikajic serizne ten roh mezi stropem a bocni stenou.

Ja to teda zvazuju, protoze mam i nabytek ve stylu anglicky kolonial a tak tam by se to hodilo.

prvni obrazek je to, co by se mi v idealnim pripade libilo. A obrazek 2 je takova spis jednoducha lista. Podsviceni nezvazuju, i kdyz to je pekne a prakticke, mne by se to do toho kolonialu nehodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.1.19 20:17

@warita To je super, kde se prosim kupují?
Máte s tím někdo zkušenosti? Jak se to připevňuje? Mě se to moc líbí a taky by se tím vyřešil problém prasklin mezi zdí a stropem, který mě hrozně štvou a nevím, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
15.1.19 21:18

@warita Jsou krásné - no k našemu stylu zařízení by právě šly spíše ty modernější podsvícené. Tak či tak se mi to prostě hrozně líbí, ale neviděla jsem to u nikoho - nikdo ze známých to nemá, tak budeme asi první, co to prubnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
3.7.19 22:18
@123straka321 píše:
Ahoj, dávali jste si někdo stropní lišty do bytu? Máte nějaké rady/tipy ohledně toho? Případně moc prosím, nemáte fotky, jak to ve finále vypadá? Děkujeme za rady =)

Ahoj. Prave to resim. Poridili jste nakonec? A jake?
My prave vybirame od Oracu a NMC polyuretanove. Ukazes mi vas vysledek prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný