Stržený nehet ve školce

Anonymní
26.11.14 17:25

Stržený nehet ve školce

Tak dneska jsem šla pro syna (3,5 ADHD + vývojová dysfázie) do školky. On uplakaný, neštastný. Učitelka s asistentkou si mě vzali vedle a že nechtěl na procházku, řval, brečel, vztekal se. No jak by ne, když měl stržený skoro celý nehet na palci, viselo mu to tam jen za levou stranu… Jako on si neřekne co se děje, mluví velmi velmi málo, ale nedokážu pochopit, jak si toho nemohli nevšimnout. A taky nechápu jak se mu to jako mohlo stát. Každopádně jsem si toho všimla až u auta. Jak mám postupovat? Mám jim to zítra říct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gorgeous
26.11.14 17:31

To že má ADHD učitelky snad vědí a měli by být natolik velké profesionálky, aby to dítě dokázaly pochopit! Já bych jim to řekla, svého dítěte bych se zastala vždy!!To ony jsou ty dospělé a měly by si s ním umět poradit. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 17:34

On hlavně vůbec není agresivní, nejsou s ním problémy, jen moc nemluví. A je nepozorný… Prostě nechápu, má asistentku, ta má na starosti jen jeho… Jinak je ve školce hodný, tohle s tou procházkou udělal poprvé a není se co divit, jestli mu dávali ruku do bundy a rukavic, muselo to bolet. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7904
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem šla pro syna (3,5 ADHD + vývojová dysfázie) do školky. On uplakaný, neštastný. Učitelka s asistentkou si mě vzali vedle a že nechtěl na procházku, řval, brečel, vztekal se. No jak by ne, když měl stržený skoro celý nehet na palci, viselo mu to tam jen za levou stranu… Jako on si neřekne co se děje, mluví velmi velmi málo, ale nedokážu pochopit, jak si toho nemohli nevšimnout. A taky nechápu jak se mu to jako mohlo stát. Každopádně jsem si toho všimla až u auta. Jak mám postupovat? Mám jim to zítra říct?

Sama sis toho všimla až u auta, oni tam těch dětí mají třeba 20. Chodí do běžné školky? Tam si děti prostě musí říct nebo nějak komunikovat. Pokud chodí do speciální školky, je to samozřejmě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

On neměl ponožky?
Když nemluví, neukáže :nevim: Řekla bych to, ale jako informaci, ne jako výčitku.

EDIT - já myslela, že na noze!
Na ruce je divné, že si nevšimli… Třeba se mu to úplně odchlíplo až s tebou u toho auta :nevim:

Příspěvek upraven 26.11.14 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064

8o určitě jim to řekni. Já na Tvém místě bych se ještě otočila a šla zpět od toho auta. Rozumím dobře, že asistentka je tam jen pro syna? Jestli jo, tak to teda taky nechápu, jak si toho nemohla všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
26.11.14 17:36

Já bych to teda řekla jako výčitku. Když má syn svojí asistentku, která si nevšimne, že si strhnul nehet, to je teda síla. Co tam teda ta asistentka dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
26.11.14 17:46

Určitě jim to řekni, měla jsi to každopádně udělat už dnes, teď už ti nemusí věřit, že si to udělal ve školce. Nevyčítala bych jim to, jen bych se syna zastala v tom, že plakal, protože ho to bolelo, což je pochopitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
26.11.14 17:46

Dobře, má svou asistentku. Ale stejně - nevíš, co se přesně stalo, jak dlouho byl nehet stržený. Promluvila bych s učitelkou i asistentkou, ale ne prvoplánově s výčitkou, spíš bych se nejdřív pokusila zjistit, jak to bylo a pak bych se případně (ne)naštvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.14 17:47
@Liz píše:
8o určitě jim to řekni. Já na Tvém místě bych se ještě otočila a šla zpět od toho auta. Rozumím dobře, že asistentka je tam jen pro syna? Jestli jo, tak to teda taky nechápu, jak si toho nemohla všimnout.

Přesně tak je tam jen pro syna. Jinak někdo to zminoval speciální školku, netřeba, syn se velice dobře přizpůsobuje. Ve školce je hodný na jeho diagnozu až překvapivě. On se dorozumívá ukazováním a ano a ne. Bohužel neumí vyjádřit, že ho něco bolí jinak než pláčem, au neřekne…

Zítra jim to řeknu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.14 17:48
@kacz píše:
Dobře, má svou asistentku. Ale stejně - nevíš, co se přesně stalo, jak dlouho byl nehet stržený. Promluvila bych s učitelkou i asistentkou, ale ne prvoplánově s výčitkou, spíš bych se nejdřív pokusila zjistit, jak to bylo a pak bych se případně (ne)naštvala.

Určitě jim to nebudu vyčítat. Já to původně ani říkat nechtěla, ale řeknu jim to.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML