Stud při intimitě

8
28.1.25 17:49

Stud při intimních

Nějak se stydím při sexu, prostě nějak nevím jak se “rozkoukat” při sexu jsem téměr ticho ani nevím proč.. každopádně si to strašně užívám, ale prostě u toho spíš mlčím..zároveň se asi stydím jak vypadam a hlavně se bojím trapasů, na který mám “štěstí “ a nějak, nechci něco podělat, chci aby to bylo hezký.. jak jste se přes to přenesli vy, jak se nebát? A jak začít být hlasitější? Omlouvám se za nejspíš blbé dotazy, ale je to těžký se s tím srovnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3021
28.1.25 18:14

A proč máš potřebu být hlasitější? Nebo vůbec nějak řešit, co má a co nemá nějak být? Uzivas si to ty i partner? Pokud ano, je vse v pořádku :nevim: Moc nad tím přemýšlíš :nevim:
A teda pokud si to užívá i partner, tak zjevně neřeší, jak vypadáš a jestli jsou u toho nějaké dle tvého nazoru „trapasy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
28.1.25 18:20

Nemusíš u toho být hlasitá, ono když to budeš dělat na sílu, stejně to nebude působit věrohodně a bude to spíš horší…

• Citovat
  • Upravit
1972
28.1.25 18:21

A proč bys měla být hlasitější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12575
28.1.25 18:59
@Tayen píše: Více

Tak uprimne, kdyby byl partner u sexu ulpne ticho tak me to moc neba to bych mela pocit ze u toho usnul.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.1.25 19:09

O hlasitosti to vůbec není, taky jsem ten “tichý typ”. Trapasů už se nebojím, ale je pravda, že jsme spolu s manželem už 7 let no, tak když se něco stane, tak se aspoň pobavíme.
Takže asi záleží jak jste spolu dlouho a jakou máte důvěru. Zasmála bych se případnému trapasu a víc bych to neřešila. Aspoň budete mít na co vzpomínat :lol:
Zapracuj na svém sebevědomí, mě třeba pomohlo cvičení, že jsem byla vymakaná a pak jsem se nestyděla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí