Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nějak se stydím při sexu, prostě nějak nevím jak se “rozkoukat” při sexu jsem téměr ticho ani nevím proč.. každopádně si to strašně užívám, ale prostě u toho spíš mlčím..zároveň se asi stydím jak vypadam a hlavně se bojím trapasů, na který mám “štěstí “ a nějak, nechci něco podělat, chci aby to bylo hezký.. jak jste se přes to přenesli vy, jak se nebát? A jak začít být hlasitější? Omlouvám se za nejspíš blbé dotazy, ale je to těžký se s tím srovnat..
A proč máš potřebu být hlasitější? Nebo vůbec nějak řešit, co má a co nemá nějak být? Uzivas si to ty i partner? Pokud ano, je vse v pořádku
Moc nad tím přemýšlíš ![]()
A teda pokud si to užívá i partner, tak zjevně neřeší, jak vypadáš a jestli jsou u toho nějaké dle tvého nazoru „trapasy“
Nemusíš u toho být hlasitá, ono když to budeš dělat na sílu, stejně to nebude působit věrohodně a bude to spíš horší…
@Tayen píše: Více
Tak uprimne, kdyby byl partner u sexu ulpne ticho tak me to moc neba to bych mela pocit ze u toho usnul.. ![]()
O hlasitosti to vůbec není, taky jsem ten “tichý typ”. Trapasů už se nebojím, ale je pravda, že jsme spolu s manželem už 7 let no, tak když se něco stane, tak se aspoň pobavíme.
Takže asi záleží jak jste spolu dlouho a jakou máte důvěru. Zasmála bych se případnému trapasu a víc bych to neřešila. Aspoň budete mít na co vzpomínat ![]()
Zapracuj na svém sebevědomí, mě třeba pomohlo cvičení, že jsem byla vymakaná a pak jsem se nestyděla. ![]()