Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak to jsem ráda že v tom nejsem sama, aspoň něco
. To odhodlání je na tom to nejhorší. @Miňonka Dobrej nápad ta odměna
.
Ja se taky u doktora stydim, ale asi ne tak moc. Cloveku fakt nic jinyho nezbyva, nez si zvyknout… Ja to delam tak, ze si po neprijemnem vysetreni jdu udelat necim radost do obchodu, nebo si naplanuju neco prijemneho, na co se ten den muzu tesit:)
Po první jsem se musela svlíknout před operačním sálem, když mě dělali gastroskopii v narkóze, byla jsem úplně zblblá tak mě to bylo jedno, potom když jsem nad tím tak přemýšlela, tak jsem se strašně styděla, i když jsem toho doktora co mě přebíral, už nikdy neviděla
probírala jsem to s kamarádkama a mamčou a ta mě řekla, že je to normální, když jsem šla poté na gynekologii, tak sem se strašně styděla, ale bylo mě tak strašně blbě, že jsem si prostě řekla, že nejde jenom kvůli takové kravině si kazit zdraví, teť, jelikož chodím skoro každý měsíc na různé vyšetření atd.. tak mě to přijde normální, a už to nijak neřeším, prostě si zkuste říct, že se prostě musíte nechat vyšetřit, jinak to bude ještě horší a myslete si o sobě cokoliv jenom aby jste se překonala, věřím, že se vám to určitě podaří ![]()
@andrisek12 Musí se mě to podařit
. Ale nevím kdy, je pravda že zdraví je důležitý, tak mi držte palce ![]()